praca z rodziną PILNE - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 10 z 12    [ Posty: 118 ]

Napisano: 07 gru 2010, 13:11

Ja również bardzo proszę o przykładowy plan [email protected]
~ana

Napisano: 07 gru 2010, 21:59

Ja również o takowy plan pracy poproszę
[email protected]
~mario

Napisano: 09 gru 2010, 12:38

Bardzo proszę o przykładowy plan pracy z rodziną, wywiadu, wzór kontraktu.
serdecznie dziękuję [email protected]
~irka

Napisano: 10 gru 2010, 1:39

Jeśli ktoś otrzymał w/w plany i kontrakty to prosze prześlijcie równiez do mnie
[email protected]
z góry wielkie Dzieki
~AGNESS

Napisano: 20 sty 2011, 13:06

Witam.
Mam pytanie, czy ktoś w ogóle wie jak pisać te plany pracy z rodziną? Największą trudność sprawiają mi okresy na jakie zawiera sie te plany i kiedy robi się ich ocenę. Proszę o wszelkie wskazówki. Z góry dziękuję.
~g30

Napisano: 22 sty 2011, 13:35

Ja również bardzo proszę o taki plan [email protected]
~Prośba

Napisano: 27 sty 2011, 18:35

proszę o propozycję planu dla moich klientów skorzystają przede wszystkim sami zainteresowani.Dziękuję
[email protected]
~agnieszka

Napisano: 28 sty 2011, 22:37

Przypadkowo natknęłam się natę stronę i bardzo się cieszę, gdyż również potrzebuję planu pracy z rodziną , a nie mam pojęcia jak to zrobić. Proszę pomóżcie . Jeżeli czyta mnie proszę ta osoba o pseudonimie MUCHA to proszę o kontakt.
[email protected]
~Iza

Napisano: 31 sty 2011, 17:20

Przypadkowo wskoczyłam na tę stronkę, i bardzo się cieszę ponieważ jestem pracownikiem socjalnym placówki opiekuńczo - wychowawczej i chętnie zaczerpnęłabym od muchy planu współpracy z rodziną. więc MUCHAjeśli mogłabyś to byłbym wdzięczna. mój mail [email protected] z góry dziękuję i pozdrawiam
~Marta

Napisano: 25 lut 2011, 10:40

Dokumenty ci nie pomogą na pewno. Przecież plan jest wynikiem diagnozy i jest indywidualny dla każdej rodziny. Coś mi się zdaje że zajęłaś stanowisko zbyt samodzielne jak na twoje kwalifikacje i doświadczenie.
~ale jaja

Strona 10 z 12    [ Posty: 118 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x