premie

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~ola

premie

Post autor: ~ola »

czy ktos w placówkach podlegajacych pod stowarzyszenia lub Caritas ma premie?jesli tak czy dyr zmniejsza wam jej wysokosc ze wzgledu np.na zwolnienie lekarskie,pobyt w szpitalu,urlop na żądanie?z góry dziekuje za odp:)
~Olo

Re: premie

Post autor: ~Olo »

Nie ma żadnych premii.Spadłaś z choinki???
~Kamila

Post autor: ~Kamila »

Premie???? Hahahahaha, dobry dowcip :)
~ola

no dla niektórych może spadlam:)ale u nas są!!!
~ona

Post autor: ~ona »

U nas 2 lata temu zostały włączone do wynagrodzenia zasadniczego i są, ale jakby ich nie było.
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Czemu pytasz o premie w stowarzyszeniach? W samorzadowych też nie ma. Rzadko słyszałem, żeby były.
~moni

Post autor: ~moni »

W samorządowych są. U nas do zasadniczego zawsze jest premia regulaminowa 20% lub też więcej do 50% w zależności od zaangażowania pracownika.
~iw

Post autor: ~iw »

u nas też są, co 3 miesiące, od 5-50 % zasadniczego wynagrodzenia. popytajcie szefów, popatrzcie do regulaminowó wewnętrznych dot. wynagradzania
~ola

ok,ale czy ich wysokość zależy od tego czy byliscie na L4 lub urlopie na żadaniu?
~socjalny

Post autor: ~socjalny »

My jesteśmy pod stowarzyszeniem i mamy premie!!!
Wychowawcy mają na umowie podstwe + premie uznaniowe.
Ja jako socjalny mam podstawe+ dodatek 250zł + premie
ODPOWIEDZ