prgman płace

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
jad123

prgman płace

Post autor: jad123 »

witam. od stycznia pracuję na progman płace i nie mogę sobie poradzic ze sporządzeniem list 13-tki za poprzedni rok. moze mi ktoś pomoze?
Renia1

Re: prgman płace

Post autor: Renia1 »

Jeżeli pracujesz na tym programie od stycznia tego roku to muszisz ręcznie nanieść każdemu pracownikowi w kartotece.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
alanka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: alanka »

przypuszczam, ze Jad123 chodziło o to, że nie zna programu a nie że nie ma danych. Ale może się mylę :)
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
djolka

Re: progman płace

Post autor: djolka »

Witam ! Też pracuję od stycznia na programie kadrowo- płacowym Progmanu i mam problem z wysługą lat , którą wypłacamy w pełnej wysokości przy zasiłkach chorobowych, opiekuńczych i macierzyńskich bez składek ZUS i nie wiem jak mam wprowadzić w programie, aby pracownicy która jest na zasiłku macierzyńskim płatnym z ZUS wypłacić tylko wysługę lat. Proszę o pomoc!! Pozdrawiam !
Renia1

Post autor: Renia1 »

do djolka Chyba wiem jak ci pomóc ale za dużo by było pisaniny. Jeżeli mozesz to zadzwoń 691499331
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ