problem - KŚT środków trwałych - Księgowość

Strona 2 z 6    [ Posty: 52 ]

Napisano: 01 lut 2019, 11:00

Kompleksy masz jakieś?

Strzeliłaś gafę i tyle....UCZ SIĘ .

UCZCIE SIĘ KSIĘGOWE
TWoj
Podinspektor
Od: 10 maja 2016, 15:48
Zajmuję się:

Napisano: 01 lut 2019, 17:55

Do Twoj : pierwszą zasadą dobrego wychowania jest nieobrażanie nikogo - drugą nie liczenie błędów innych jeżeli swoich nie potrafisz policzyć.POMYŚL
zosia42
Referent
Od: 17 wrz 2017, 18:13
Zajmuję się: Księgowość

Napisano: 01 lut 2019, 20:04

gumi pisze:(...) Nie jestem tumanem i umiem czytać, że to, co jest w grupie 4 nie ujmuje się w grupie 8.
ja to napisałem ? Czy podirytowana "gumi" ?

A poscie dot. informacji dodatkowej kto niby napisał:
zosia42 pisze:To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie , a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości - nic dodać nic ująć :(
Piszesz o dobrym wychowaniu.... :roll: :roll: :roll:

Gumi strzeliła gafę i tyle.

To forum dyskusyje i liczyć się trzeba z tym, że się nia ma racji. Tak jak jej w tym poscie nie miała "gumi'. I tyle.
TWoj
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 01 lut 2019, 21:59

Swoje rady typu "Ucz się" to możesz dawać swoim dzieciom jeśli je masz.Na forum dyskusyjnym nie poucza się innych a pisze się swoje sugestie.Nie wszystko wiemy ale sposób w jaki Ty o tym piszesz dla mnie osobiście jest nie do przyjęcia.Na pewno nigdy nie chciałabym uczestniczyć w Twoim szkoleniu - może i posiadasz wiedzę ale żeby inni chcieli brać to trzeba umieć dawać a tej umiejętności niestety Ci brakuje.
zosia42
Referent

Napisano: 01 lut 2019, 23:46

Kolejna nawiedzona. Sama obraża ludzi.

Gumi strzeiła gafę, każdy widzi co napisała ....i tyle. Napisała też coś nieeleganckiego ...i teraz ponosi konsekwencje.

A nie przychodż na moje szkolenia. 10 maja zobaczę na twoim BIP co masz i napisze do Twojego wójta jaki masz bajzel w księgowości. Bo go masz jak widzę z Twoich wypowiedzi. Idż na szkolenie do RIO. Tam Ci napewno powiedzą jak masz wszystko pięknie, szczególnie jak nie używasz paragrafu 472 i księgujesz FA na 225 czyli mnożyć przez zero nie potrafisz.

Wracając do tego postu:

KŚT zalicza drukarki do grupy 487. I tyle....wystarczy SIĘ TEGO NAUCZYĆ :idea: :idea: :idea:

Nawet środków trwałych OPSy nie prowadzą prawidłowo.
TWoj
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 02 lut 2019, 15:02

W czym Cę obraziłam.Napisałam prawdę o Tobie a ta niestety boli i nawet nie umiesz się do tego odnieść.Ja w odróżnieniu od Ciebie nie określam nikogo "nawiedzonym" chociaż powinnam może użyć określenia "bufon" do Twojej osoby.Straszyć to możesz swoich kursantów na szkoleniu bo ja akurat śpię spokojnie i niczego się nie obawiam.Proponuję już teraz pisać do wójta - ale którego ? skoro pod żadnego nie podlegam.Przemyśl najpierw to co chcesz napisać a dopiero później pisz - może przydałaby się nauka mądrego pisania?
zosia42
Referent

Napisano: 02 lut 2019, 18:15

zosia42 pisze:Do Twoj : pierwszą zasadą dobrego wychowania jest nieobrażanie nikogo
...ot i pokaz kultury zosia42. A o nawiedzonym to bdmb pisał...nie ja. Pomyliłas w tej swojej złości komu chciałaś dowalić. A zaczeło się od gafy jaką strzeliła gumi :roll:

Ech...zawsze tak jest jak jakaś mądralińska w wybujałym ego strzeli gafę to potem robi się to co teraz.
TWoj
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 02 lut 2019, 21:53

Czytaj ze zrozumieniem TWoj - można być wyuczonym ale bez kultury.Twój post z wczoraj godz.23.46 " Kolejna nawiedzona.Sama obraża ludzi"nie pisał bdmb tylko Ty więc nie chcę nikomu tu dowalać w złości.Jak się ma taką sztukę przed sobą to trudno zachować kulturę.Wszystko na ten temat.
zosia42
Referent

Napisano: 03 lut 2019, 11:29

... ja nie odpuszczam. Zachowuj się przyzwoicie na forum i nie obrażaj ludzi. Jak ci ktoś wytknie błąd to weź go na "klatę". Ucz się rachunkowości....i kultury.

Zawsze odpowiadam adekwatnie. A wyżej widać Wasze wpisy.

Drukarki, monitory ip....to nie wyposażenie.

Finansowanie ich zakupu z paragrafu 421 to błąd jeśli ujmujecie je na koncie 013.
TWoj
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 03 lut 2019, 12:28

To tylko i wyłącznie Pana interpretacja z która ja się nie zgadzam. Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę :lol:
renia50
Referent
Od: 06 lis 2017, 13:53
Zajmuję się: ksiegowa

Strona 2 z 6    [ Posty: 52 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x