Profilaktyka Praktyków - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 18 mar 2009, 22:44

Chciałbym zachęcić Państwa do współpracy w zakresie szkolnej profilaktyki narkomanii i przemocy rówieśniczej.

Od 10 lat skutecznie po całej Polsce realizujemy szkolenia nauczycieli i innych grup zawodowych w tym zakresie i prowadzimy zajęcia warsztatowe z młodzieżą w szkołach podstawowych, gimnazjach i ponadgimnazjalnych.

Ja od 12 lat jestem pełnomocnikiem ds. uzależnień w 4 gminach na śląsku a prelegenci są wysokokwalifikowanymi fachowcami w tym zakresie na codzień pracujący z młodzieżą. Jesteśmy praktykami i programy zostały opracowane wraz z najlepszymi profilaktykami ze śląska. Posiadamy wiele referencji z różnych części Polski i chętnie nawiążemy współpracę z nowymi gminami.

Mamy jeszcze parę wolnych terminów w maju i czerwcu br. i możemy być u Was!

Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail: [email protected] w celu przesłania szczegółowej oferty i referencji

Pozdrawiam
~Waldek

Napisano: 19 mar 2009, 9:55

bardzo ciekawe zajęcia polecam
~wiesia

Napisano: 19 mar 2009, 12:11

Współpracuje z tą firmą juz ładnych pare lat i gorąco polecam
~Jurek

Napisano: 19 mar 2009, 14:04

Warto zamówić. Współpracuje z nimi i polecam
~Lucyna

Napisano: 19 mar 2009, 14:39

ja również mam badzo dobre doświadczenia z tą firmą. Są to solidni fachowcy, których warto zaprosić do współpracy.
~renata

Napisano: 19 mar 2009, 14:40

ja również mam badzo dobre doświadczenia z tą firmą. Są to solidni fachowcy, których warto zaprosić do współpracy.
~renata

Napisano: 20 mar 2009, 9:09

Byłam w Bielsko-Białej na szkoleniu \"Narkotykowe Dylematy w OPS-ach\" - jestem pod wrażeniem. Polecam!
~Dorota

Napisano: 20 mar 2009, 21:52

Starsi Panowie, starsi panowie, starsi panowie dwaj. Już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj...
~Misiek

Napisano: 25 mar 2009, 16:18

ale o co chodzi. U nas był młody, przystojny, bez siewego włosa na głowie?
~ktoś

Napisano: 26 mar 2009, 2:20

ale o jaką firmę chodzi....chcę adres strony www, chcę firmowego maila na serwerze strony a nie maila na gmailu....jak widzę firmę z mailem na onecie, gmailu, interiach albo innych autografach czy buziaczkach - wiem, że to niepoważna firma
dziękuję
~czesiek

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x