Profilaktyka Praktyków

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
~Waldek

Profilaktyka Praktyków

Post autor: ~Waldek »

Chciałbym zachęcić Państwa do współpracy w zakresie szkolnej profilaktyki narkomanii i przemocy rówieśniczej.

Od 10 lat skutecznie po całej Polsce realizujemy szkolenia nauczycieli i innych grup zawodowych w tym zakresie i prowadzimy zajęcia warsztatowe z młodzieżą w szkołach podstawowych, gimnazjach i ponadgimnazjalnych.

Ja od 12 lat jestem pełnomocnikiem ds. uzależnień w 4 gminach na śląsku a prelegenci są wysokokwalifikowanymi fachowcami w tym zakresie na codzień pracujący z młodzieżą. Jesteśmy praktykami i programy zostały opracowane wraz z najlepszymi profilaktykami ze śląska. Posiadamy wiele referencji z różnych części Polski i chętnie nawiążemy współpracę z nowymi gminami.

Mamy jeszcze parę wolnych terminów w maju i czerwcu br. i możemy być u Was!

Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail: saltarius@gmail.com w celu przesłania szczegółowej oferty i referencji

Pozdrawiam
~wiesia

Re: Profilaktyka Praktyków

Post autor: ~wiesia »

bardzo ciekawe zajęcia polecam
~Jurek

Post autor: ~Jurek »

Współpracuje z tą firmą juz ładnych pare lat i gorąco polecam
~Lucyna

Post autor: ~Lucyna »

Warto zamówić. Współpracuje z nimi i polecam
~renata

Post autor: ~renata »

ja również mam badzo dobre doświadczenia z tą firmą. Są to solidni fachowcy, których warto zaprosić do współpracy.
~renata

Post autor: ~renata »

ja również mam badzo dobre doświadczenia z tą firmą. Są to solidni fachowcy, których warto zaprosić do współpracy.
~Dorota

Post autor: ~Dorota »

Byłam w Bielsko-Białej na szkoleniu \"Narkotykowe Dylematy w OPS-ach\" - jestem pod wrażeniem. Polecam!
~Misiek

Post autor: ~Misiek »

Starsi Panowie, starsi panowie, starsi panowie dwaj. Już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj...
~ktoś

Post autor: ~ktoś »

ale o co chodzi. U nas był młody, przystojny, bez siewego włosa na głowie?
~czesiek

Post autor: ~czesiek »

ale o jaką firmę chodzi....chcę adres strony www, chcę firmowego maila na serwerze strony a nie maila na gmailu....jak widzę firmę z mailem na onecie, gmailu, interiach albo innych autografach czy buziaczkach - wiem, że to niepoważna firma
dziękuję
ODPOWIEDZ