nie wiedziałam, że tak śledzisz każdy mój wpis... w sumie to miłe.opsxyz22 pisze:kontolanik przestań bredzić i popisywać się swoim analfabetyzmem - każdym wpisem pokazujesz, że nawet czytać nie potrafisz
Cytuje brednie które wypisujesz
"zapis 80 % jest na wynagrodzenia I INNE KOSZTY. i te inne koszty zjedzą większość tych 80 %"
Jakie inne koszty ? Jak wół napisane w paragrafie 33 ust. 4 rozporządzenia, że dla pracowników jest minimum 80% z 10 zł za dziecko i są to pieniądze na wynagrodzenia i inne środki dla pracowników - podkreślam DLA PRACOWNIKÓW. Toner, tusz, papier itd. nie jest dla pracownika - to są materiały należące do pracodawcy więc nie mogą być finansowane z puli min. 80% należnej PRACOWNIKOWI.
Jak dalej nie rozumiesz po polsku i zamierzasz swoje brednie dalej wypisywać to ja tylko współczuje ludziom ubiegającym się o świadczenia w miejscu w którym pracujesz, bo obsługuje ich analfabeta który nawet nie potrafi prawidłowo przeczytać przepisu prawa, o jego zrozumieniu już nie wspomnę
Jak to usunęłam tak samo jak oświadczenie że dziecko nie będzie uczęszczało do szkoły. Skoro nie będzie uczęszczało to nie ma sensu na takie dziecko wnioskować.Diana pisze:Kalkulator dziękuję serdecznie![]()
![]()
Mam do Was pytanie: czy w tych wnioskach może nie być tego oświadczenia dla dzieci 6-9 lat? czy to byłby błąd?
Jak dla mnie to wprowadza galimatias do wniosku. Mam ochotę to wyrzucić.
Jeżeli sami w Ministerstwie tego nie wywalą to nie wydaje mi się, żebyśmy my mogli sami.jolka2 pisze:Jak to usunęłam tak samo jak oświadczenie że dziecko nie będzie uczęszczało do szkoły. Skoro nie będzie uczęszczało to nie ma sensu na takie dziecko wnioskować.Diana pisze:Kalkulator dziękuję serdecznie![]()
![]()
Mam do Was pytanie: czy w tych wnioskach może nie być tego oświadczenia dla dzieci 6-9 lat? czy to byłby błąd?
Jak dla mnie to wprowadza galimatias do wniosku. Mam ochotę to wyrzucić.
A możesz podrzucić jakie numery nadaliście?jasiak pisze:ja już pisałam do archiwum o rozszerzenieBizon pisze:Wydaje mi się,że trzeba będzie rozszerzyć Jednolity Rzeczowy Wykaz Akt
czekamy czy zatriwerdzą