Ja również, ale na początku po d***e zawsze dostaje ten najniżej w łańcuchu pokarmowym.Iks pisze:Mam przypuszczenie graniczące z pewnością, że sąd pracy może mieć odmienne zdanie w tej kwestii.
Ja również, ale na początku po d***e zawsze dostaje ten najniżej w łańcuchu pokarmowym.Iks pisze:Mam przypuszczenie graniczące z pewnością, że sąd pracy może mieć odmienne zdanie w tej kwestii.
Podpier****sz szefa gdzie trzeba, bierzesz urlop, bierzesz popcorn i czekaszkalkulator pisze:Pewnie jakiś stworzę, mam w tym wprawę, ale dajmy chwilę bankom/Ministerstwu, trzeba się pod nie podkleić.
Nie chwaliłem się, ale już 30 maja, czyli chwilę przed wejściem w życie ustawy, usłyszałem od szefa, że "wy i tak nas za dużo kosztujecie, te pieniądze zostaną przeznaczone co najwyżej na pokrycie kosztów. I też musicie pamiętać, że nie jesteście sami w OPS-sie, wszyscy tutaj pracujemy". To nigdy się nie znudzi
to grubokalkulator pisze:Na razie dostałem naganę z wpisem do akt za "podejście krytyczne, łamanie etyki pracy i wykraczanie poza wyznaczony zakres obowiązków", bo m.in. odważyłem się przeliczyć i przekazać pracownikom, ile pieniędzy z tego tytułu wpłynie. Żyć nie umierać
A mogli zabić xD No to wesoło tam u Ciebie, ojjj wesoło.kalkulator pisze:Na razie dostałem naganę z wpisem do akt za "podejście krytyczne, łamanie etyki pracy i wykraczanie poza wyznaczony zakres obowiązków", bo m.in. odważyłem się przeliczyć i przekazać pracownikom, ile pieniędzy z tego tytułu wpłynie. Żyć nie umierać
Nie, nic złośliwie, nic ze złym zamiarem. Nawet nie miałem żadnych żądań, tylko stwierdziłem fakt, że kasa wpłynie i podałem orientacyjne wartości. Czysta, obiektywna matematyka, jak na 'kalkulator' przystało.jasiak pisze:to z jakimś przytupem to zrobiłeś że nagana od razu ? czy jak
No staram się eliminować monotonięKorowiow pisze: A mogli zabić xD No to wesoło tam u Ciebie, ojjj wesoło.