projekt Emp@tia czyli eOPS - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 14    [ Posty: 131 ]

Napisano: 29 lis 2013, 15:12

jaja z tymi laptopani dostaliśmy jeden na osrodek i co leży w szafie nikt nie wiec co z mim robić komedia istan po co to komu . Jak niby kient ma podpisać wywiad na tym laptopie???
~hejka

Napisano: 29 lis 2013, 15:15

dostałam laptop zamknełam w szafie i czekam na wytyczne :)
~ewa

Napisano: 29 lis 2013, 15:19

@hejka - poczytaj sobie ten temat wcześniejsze wypowiedzi - jest wszystko wyjaśnione o podpisie
~Tomek

Napisano: 29 lis 2013, 15:43

Znalazłem Ci odpowiednią wypowiedź p. Marka z MPiPS:

\"Wywiad w momencie jego zakończenia zostanie opatrzony tzw. skrótem, a po ludzku, czymś w rodzaju sygnatury, która zostanie wyświetlona na monitorze. Jednocześnie poza wywiadem, zachowane zostaną papierowe potwierdzenia zapoznania się z wywiadem środowiskowym. Kartka formatu mniej więcej A5, na której będzie rubryka do wypełnienia - przepisanie sygantury wyświetlonej na monitorze oraz pole, gdzie będzie musiał się podpisać beneficjent po zapoznaniu się z wywiadem.

Wywiadu nie będzie trzeba przepisywać. Treści z wywiadu i wywiad, automatycznie zostaną przeniesione do dziedzinówki po podłączenu terminalu do sieci wewnętrznej ośrodka.\"
~Tomek

Napisano: 02 gru 2013, 22:03

do AD zadzwoń do producenta to uzyskasz wszystkie niezbędne informacje. część świadectw obowiązuje do końca roku, część do 25 listopada - tylko w przypadku tych do 25 listopada w UW powiedzieli, że MPIPS jeszcze nikomu papieru nie wydał fizycznie, cokolwiek to oznacza.
~Daria

Napisano: 03 gru 2013, 20:50

Miała Emp@tia działać w grudniu, i co? Jakiś falstart, czy CBA wkroczyło do akcji?
~hmm

Napisano: 04 gru 2013, 10:42

w grudniu miała być dystrybucja haseł a działać miała od 2014. Mamy początek grudnia na tą chwilę poślizgu nie widzą
~on

Napisano: 04 gru 2013, 11:31

bo chyba kolezanki i koledzy nie potrafia czytac ze zrozumieniem. Taka mala rada, zanim cokolwiek napiszecie to przeczytajcie ten temat cały a dowiecie sie wszsytkiego a nie zadajecie te same pytania i tylko marudzicie. Ja sie ciesze ze dostalismy lapa, nie bede juz musial pisac tych koszmarnych wywiadow.
~ww

Napisano: 04 gru 2013, 23:15

Napisali że już w grudniu rusza https://empatia.mpips.gov.pl/uploads/gfx/banner.jpg i co?
~haha

Napisano: 05 gru 2013, 9:13

a co masz juz styczen?
~ww

Strona 3 z 14    [ Posty: 131 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x