Proponowana ustawa czy jednak skala. - Świadczenia rodzinne

Strona 5 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 24 lut 2015, 19:19

M&m nawet jeśli wprowadzą nową ustawę i ustalą prawa nabyte dla rodziców - też jak w przypadku zdo "odnawialne" to moje dziecko w wieku 16 lat i tak będzie stawać na komisji, na to wpływu ani ty ani ja nie mam takie przepisy są, były i będą, więc pytam się po co ta cała gadka, chyba tylko po to by robić zamęt w sprawie rodziców, bo ogarnia was strach co to będzie, jak rodzice przestaną walczyć. I tu twoja koleżanka nie ma racji pisząc o hienach, bo jeżeli już tak mamy zobrazować w tym klimacie, to właśnie ci rodzice są jak lwice, które walczą o dobro swoich dzieci, a to wy jesteście jak te hieny ukryte w krzakach i tylko czekacie na okazję by zaatakować i wydrzeć dla siebie jak najwięcej. Nasuwa się tylko pytanie, skoro nie popieracie starań rodziców o lepsze jutro dla swoich dzieci, to jakim prawem wyciągacie swoje łapy z pazurami po to samo co uzyskali rodzice - cóż czy to nie jest typowe dla hieny i nie dosyć, że chciwej to jeszcze zdradliwej.
Do Dede - tak to dobra matka była, bo swoje chore dziecko nie zostawiła i się nie bawiła.
I kiedy ty do góry du.. leżałaś, to ona cały czas nad zdrowiem dziecka pracowała i obawy na przyszłość każda matka ma i życie pokazuje, że te obawy trzeba coraz większe mieć.
wwo

Napisano: 24 lut 2015, 20:46

Hienami to byśmy byli jakbysmy wam zabierali, a zgarniali dla siebie. Ale to wasz niespożyty egoizm nakazuje wam ciągnąć tylko dla siebie, zeby tylko inni przy okazji nic nieskorzystali.
I o jakiej lepszej przyszłości dla niepełnosprawnego dziecka piszesz, jeśli ono na zawsze pozostanie kaleką potrzebującą opieki,( jeśli rzeczywiście jego orzeczenie jest zgodne z jego stanem zdrowia). Jego przyszłość niczym się nie będzie różniła od jego teraźniejszości. I nie zmienią tego pieniądze. Tylko dla własnych korzyści finansowych na dzień dzisiejszy, wykorzystujecie własne dzieci niepełnosprawne, bo mimo wszystko za te pieniądze, którymi nie możecie się najeść nie kupicie im zdrowia. Tym bardziej na swojej obłudzie nie dacie im lepszej przyszłości, skoro uważacie, że waszemu np. dwudziestoletniemu dziecku , które nabyło niepełnosprawność jak dziecko więcej się należy niż jego rówieśnikowi, który może nawet nie mieć renty socjalnej. A przez to można powiedzieć, ze wasze zaślepienie dla pieniądzy pozbawia was ludzkiej życzliwości , zrozumienia dla innych, którzy znaleźli się w identycznej sytuacji jak wy. Pozbawia was człowieczeństwa.
A zawieszenie walki przez rodziców mogło by nam przeszkadzac, gdyby oni walczyli o równe prawa dla wszystkich, ale nie w przypadku, że dalej nic nie widzą oprócz swojego interesu, z którego tak naprawdę wyłania się ich prawdziwy obraz .
m&m

Napisano: 24 lut 2015, 21:14

m&m POKAZALAS KLASE w odroznieniu od mamusiek,skala hipokryzji zajadlosci obludy i chciwosci tych istot PORAZA-ale mimo iz ktoras z mam zarzucila mi ze leze do gory dupa i nic nie robie TO PRZY CALEJ USZCZYPLIWOSCI mamusiek-TO ZADNEJ Z PAN NIE ZYCZE --TAKIEGO STANU JAK MOJ PODOPIECZNY PROSZE MI WIERZYC NIKOMU NIE ZYCZE-nawet wam :oops:
dede

Napisano: 24 lut 2015, 21:54

Hieny i to jeszcze agresywne - do gardła skaczą.
Nieuleczalnie kalekie to wy jesteście i to na łeb.
Żegnam - nie po drodze nam.
wwo

Napisano: 24 lut 2015, 22:31

Jak zwykle co sie tyczy tych kwestii przedstawiasz fałszywy obraz.
I w swojej pysze zachowujesz sie tak, jakbyś to ty ustalała warunki i to nie tylko te do śp.
Ale może kiedyś zapłaczesz nad swoja pazernością, kiedy będziesz sama wymagała opieki i nie będzie komu sie tobą zająć, bo jednak niezbadane sa wyroki boskie.
m&m

Napisano: 24 lut 2015, 23:35

m&m szkoda palców na dyskusję z wwo. On(a) na tym forum jest wszystkim. Matką opiekunką lamentującą, pracownikiem OPS, socjalnym, funkcjonariuszem ministerstwa, itd., itd.
mireczka

Napisano: 25 lut 2015, 0:39

:lol: czyli kretacz-lawirant-i nieuczciwy PSELDO OPIEKUN-czyli OSZUST- wwo od dawna udziela sie na forum i zawsze,ale to zawsze z psim pazurem nastawiona do UCZCIWYCH i tak pokrzywdzonych OPIEKUNOW DOROSLYCH NIEPELNOSPRAWNYCH -NO HIENA :mrgreen: :o
dede

Napisano: 25 lut 2015, 10:03

[A co to jest "biały blog"?
ktoś

Napisano: 25 lut 2015, 10:50

ktoś pisze:[A co to jest "biały blog"?

To miejsce gdzie jadowite żmije plują na opiekunów dzieci :evil: , a prym wodzą m&m-marsia i Martusia vel Martuś. :mrgreen:
nie wwo

Napisano: 25 lut 2015, 14:35

To jednak masz nie lada problem , skoro nie odróżniasz konstruktywnej krytyki od plucia.
m&m

Strona 5 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x