Prosę o pomoc w sparwie zgłoszeń w Płatniku

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~alinka

Prosę o pomoc w sparwie zgłoszeń w Płatniku

Post autor: ~alinka »

Od 1 stycznia nasz placówka została przekształcona w 6 placówek i centrum obsługi.Ponieważ na dzień 1 stycznia nie mieliśmy jeszcze NiP i REGON dla placówek a jedynie dla Centrum , wiec zgłosiłam wszystkich pracowników w Centrum ze względu na wypłatę \"13\".Teraz nie wiem jak mam zgłosić tych samych pracowników w poszczególnych placówkach. Czy moge zgłosić z tym samym kodem pracowniczym i od 1 stycznia. Nadmieniam, że wynagrodzenie za m-c styczeń będzie wypłacone z podziałem na poszczególne placówki
~Iza

Re: Prosę o pomoc w sparwie zgłoszeń w Płatniku

Post autor: ~Iza »

Oczywiście ze mozesz zgłosić tych samych pracowników w innych placówkach, przecież mogą pracować na 1/8 w kilku zakładach. Ale wypłaty będziesz miała w tylko centrum ?
~Iza

Post autor: ~Iza »

W płatniku w rca masz wymiar etatu i to jest ważne bo podejrzewam że nie będa mieli minimalnego wynagrodzenia jeżeli ich etat jest dzielony na poszczególne placówki.
~kapek

Post autor: ~kapek »

Czy jest na sali księgowa?
~gocha

Post autor: ~gocha »

myślę że nie :)
~Marianna

Post autor: ~Marianna »

może inny dział tego forum? np. księgowość?
https://www.ops.pl/forum.php
ania959

Post autor: ania959 »

to zależy czy każ da placówka ma swój odrębny nip jeżeli tak to wyrejestrowujesz z Centrum a rejestrujesz w odpowiednim płatniku dla danej placówki i takie pyytania to w księgowośći
ODPOWIEDZ