prosze o pomoc - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 15 lut 2010, 16:06

Witam.czy ktos moze mi powiedziec co mam zrobic? jestem w trudnej sytuacji z 2 dzieci na wychowaniu,oboje z mężem nie pracujemy,nie mamy żadnego zasiłku.Myślałam nawet żeby sprzedać nerke.Ośrodek pomocy odmówił mi pomocy,co mam zrobic w takiej sytuacji? Pilnie proszę o pordy na adres e-mail tajemnicza26@onet.pl.Z góry bardzo dziękuję.
~załamana

Napisano: 15 lut 2010, 16:20

Jeżeli, ośrodek pomocy badał Twoją sytuację i odmówił pomocy to cóż, znaczy, że jesteście zdrowi zdolni do pracy, nie wykorzystujecie własnych możliwości, my dałybyśmy TYLKO dożywianie w szkole dzieciom, a was do pracy, aktywizacji, działań- nikt was utrzymywać nie musi, , zdecyduj czy załamana czy tajemnicza, a może cwana, ?
~maria

Napisano: 11 cze 2010, 15:01

Porada może być jedna: dzieci do przedszkola,lub szkoły i do pracy, do pracy!!!
~marta

Napisano: 05 paź 2010, 8:49

no tak,to jest bardzo przykro jak ktos nie jest w takiej sytuacji i odp. brzmi j/w.Na tym forum jest tylko krytyka,wulgaryzmy.zadnego dobrego slowa!
~~ewa

Napisano: 02 mar 2011, 15:15

Jesli nie pracujecie to nie macie dochodu więc dziwne ze nie kawalifikujecie sie do pomocy z MOPS ???????
Bardzo dziwne
~Emilia

Napisano: 12 paź 2012, 10:28

do pracy lenie, tutaj szukacie naiwniaków????? Takich nie ma.
~folwark zwierzęcy

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem