Prywatny folwark - OPS - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 21 gru 2013, 13:28

Oczywiście + 10 tysiakow na rękę co miesiąc za pilnowanie bałaganu...
~Dorota

Napisano: 21 gru 2013, 15:55

Folwark zwierzęcy George’a Orwella wszystkim OPS_owskim świniom polecam - na Święta - alleluja
~spasionaŚwinia

Napisano: 21 gru 2013, 21:24

Normalka.Szef 20 lat i do tej pory nie zna ustawy o pomocy. W pracy odpoczywa bo nocą gra w knajpie. Ostatnia za dwa dni delegacja 300zł za jazdę sam prywatnym na opłatki. Parodia, ale układ nie do ruszenia.
~maria

Napisano: 21 gru 2013, 22:13

masakra w małych ośrodkach, tylko układy .
~klio

Napisano: 21 gru 2013, 22:32

Życzę wszystkiego najgorszego takim układom i ich twórcom.
~Adam

Napisano: 21 gru 2013, 23:34

Na pochybel sobiepanskiej kadrze dyrektorkiej pilnujacej interesu na biedzie - życzenia Bożonarodzeniowe.
~Znajoma

Napisano: 22 gru 2013, 1:07

Bez uogólniania.
Jestem z małego ośrodka. Z miejsca zamieszkania do pracy w innej gminie dojeżdżam około 20 km. Przyjęto mnie bez znajomości.
~ada

Napisano: 24 gru 2013, 12:10

A stykacie się z wiecznie niezadowolonymi,jęczącymi starymi babami które nazywane są przez pomyłkę pracownikami socjalnymi?
Biurwy są bardzo leniwe i tylko narzekają, ze muszą pracować. Już niedługo to całe towarzycho trafi do agencji pracy socjalnej i tam to naucza pracować!
~interesant

Napisano: 24 gru 2013, 12:37

Problemy jak w każdej pracy.
Czasami mam wrażenie, że to pracownicy robią sobie prywatny folwark z OPS-u.
Nie będzie dobrze jeśli wylewamy na siebie wiadro jadu.
Życzę wesołych świąt i magicznych chwil w rodzinnym gronie.
Pozdrawiam
Adam
~AdiMati

Napisano: 27 gru 2013, 0:18

Interesancie jesteś wyjątkowym chamem. Starą babą nazwij swoją matkę, która zapomniała nauczyć cię kultury i poszanowania starszego człowieka.
A jak trafisz po pomoc do prywatnej agencji i na młoda biurwę to wtedy docenisz tą starą. Powodzenia ci życzę.
~***

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x