Przemoc - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 10    [ Posty: 95 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 27 gru 2013, 21:04

a daj spokój Adamobójca.
Przyjdzie zalecenie od Wojewody... - i se możesz nabrzęczeć.
Nie rozumiem zresztą - co znowu się stało? No co..!!
jakie zagrożenie dla życia i zdrowia?
Czy ty możesz choć raz na coś nie narzekać, czegoś się nie bać?
~emilka

Napisano: 27 gru 2013, 21:47

Urodził się narzekając na poród i gorzkie wody płodowe. Będzie narzekał zawsze. Także po śmierci.
~Adam

Napisano: 27 gru 2013, 23:06

Urodził się by szukać u ludzi belek a jego własne źdźbło gryzie i nie czuje tego pochłonięty nienawiścią do innych..
~Tadek

Napisano: 28 gru 2013, 0:45

Nie pracuje dla wojewody. Zalecenia może wysyłać mojemu pracodawcy. A on wdraża je albo nie w miarę środków i możliwości. Zasileczki okresowe tez powinny być wyższe niż 50% a nie są. Pracownikow tez na 2000mieszkancow a nie ma. Na to na tamto nie ma. To i na nocne roboty nie będzie. I se może wojewoda pobrzeczec. Do wyborów. Bo po wyborach pa, pa!
~Adamobojca

Napisano: 28 gru 2013, 10:13

Nie sądzę.
Dopóki masz wyuczony zawód TYLKO pracownika socjalnego ( a są to Służby Społeczne ) będziesz robił to co Ci każą i dobrze o tym wiesz. To po pierwsze .
Po drugie . Wróble nie ćwierkają , ażeby wybory coś miały zmienić w tej kwestii. Także tutaj cudów bym się nie dopatrywała.
Zamiast \"widzieć złe\"- inwestuj w siebie, w nowe kwalifikacje, to jest alternatywa.
~emilka

Napisano: 28 gru 2013, 13:00

Nie próbuj wmówić ludziom że nie mają praw pracowniczych i mają ślepo wykonywać absurdalne polecenia czy sugestie bo mają takie czy inne wykształcenie. To po pierwsze.
A po drugie Twoje wróble moje wróble ćwierkają co innego.
~Adamobójca

Napisano: 28 gru 2013, 16:21

Co racja to racja Emilko. Socjalny nie ma za dużo do gadania. To w sumie najniższy szczebel łopieki. Psy systemowe.
~Adam

Napisano: 28 gru 2013, 17:54

Adamobójca .
Wyjaśnijmy sobie coś, raz na zawsze.
1. Ludzie myślą samodzielnie - więc sugerowanie mi , że coś komuś wmawiam - jest nieporozumieniem .
2. Żyjemy w Państwie demokratycznym i cywilizowanym, (to nie Białoruś)- w którym Kodeks Pracy ma zastosowanie i nie sądzę aby , ktoś musiał wykonywać absurdalne pomysły z naruszeniem praw osobistych.
3. Każdy ma prawo do własnego zdania - dla mnie jest ok- dla Ciebie nie- i taką wersję przyjmijmy. Więccccccccc!!
Nie pij do mnie za każdym razem, czyli wtedy kiedy mówisz o Przemocy i tzw : inwigilacji - \"przezabawnie\" nazywanej przez Ciebie \"Podglądaniem\" i w wielu innych kwestiach.
Nie obgaduj , nie plotkuj o mnie, za moimi plecami- u facetów nie znoszę tego bardzo - i przeszkadza mi to tak samo, jak to kiedy używają tandetnych \"perfum\".
Ok .nawet jak nie masz wyglądu jak G. Clooney (do którego się kiedyś porównałeś)-możesz mieć jego klasę.
~emilka

Napisano: 28 gru 2013, 18:49

On ma wygląd ślimaka.
~Adam

Napisano: 28 gru 2013, 21:17

A zatem Emilio nie wmawiasz tylko autorytarnie SĄDZISZ ze pracownicy nie maja prawa sprzeciwu tylko musza wykonywać najbzdurniejsze pomysły polityków i zwierzchników (vide - urojone koncepcje 24h dyżurów pana wojewody)
Trudno nie pic do Ciebie i obgadywac za plecami skoro razem z trollem Adamem zawlaszczylas sobie to forum i wykazujesz hiperaktywnosc w każdym możliwym temacie wypowiadając sie w mentorskim tonie. Trochę to nie przystoi takiej młodej osobie z nikłym stażem, ale co tam mamy XXI wiek, wiec pouczaj wacpanna do woli. Ale nie dziwuj sie ze ktoś starszy i przez życie doświadczony Twoje wpisy i pomysły wykpi i skrytykuje. To cena bycia celebrytka... ;)
\"Mnie mogiła prędzej nie buława\" ze zacytuję bohatera Ogniem i mieczem, ale w trosce o dobro i interes młodszych kolegów którzy utkwia w dziwactwie i absurdzie jaki szykują decydenci będę zawsze bronił ich praw. Prawa do prywatności, swobody wyboru, odpoczynku, równości wobec prawa i innych gwarantowanych konstytucyjnie.
Ukłony. Szarmanckie! ;)
~Clooney Adamobojca

Strona 3 z 10    [ Posty: 95 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x