Przemoc - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 10    [ Posty: 95 ]

Napisano: 28 gru 2013, 21:47

To nie są aż tak bzdurne pomysły;)
~Adam

Napisano: 28 gru 2013, 22:11

Rzeczywiście. Warto żeby wojewoda tez miał 24h dyżur z policja w melinach. Autorytetem władzy poskromilby złoczyńców... ;)
Swoją droga to co w tym czasie maja robić kuratorzy zawodowi i społeczni tych rodzin? Bo jak wiadomo większość rodzin w których dochodzi do interwencji jest objęta NADZORAMI. Smacznie spać? Drapać sie po brzuszkach? Może Pan wojewoda mi przybliży swoją wizje ich pracy?
~Clooney Adamobojca

Napisano: 28 gru 2013, 22:33

Dziś w wiadomościach powiedzieli że łopieka ma tylko ponad 6% udziału w przemocy domowej. Policja stoi tu najwyżej bo ma tych udziałów aż 93%. Mowa o reagowaniu na przemoc, profilaktyce i działaniach wspierających ofiary. Reportaż dotyczył skatowanego 4-latka z Bytomia.
~Adam

Napisano: 28 gru 2013, 22:34

Adamobójca vel Clooney- w grudniu 2013 mija rok jak pracuje w ops. I nie przeszłam do tej branży,żeby się nudzić .Wcześniej przez 10 lat pracowałam w psychiatrii na etacie , dzisiaj kontynuuje ten temat na tyle co się da, łącząc go pracą w pomocy społecznej i poza nią .
Więc daruj sobie ten \"nikły staż\".
Wyjaśniam, bo sytuacja , kiedy Ty chełpisz się swoim doświadczeniem - zaczyna być niesmaczna i niestosowna. Tak, tak..słyszałam także Twoje \" skromne \" wypowiedzi na temat swojego CV- niejednokrotnie- i co z tego wynika? Aha bronisz kolegów, mówisz - w jaki sposób pytam ?- ględzeniem na forum ?
ale ok niech Ci będzie - że jesteś starym wyjadaczem bo z dyplomem prywatnej uczelni.
Na mnie to wrażenia nie robi, ale to kwestia ambicji.
Co do zawłaszczania forum i tematów- nie sądzę, że tak jest.
Proszę masz dział Przemoc- pytają- RADŹ PAN, a i tutaj możliwości masz wiele. Ale jak zwykle- tylko zrzędzisz .
Chyba tyle panie Clooney..więcej nie ma sensu...

P. S. No pięknie , że cytujesz.. - ja skromnie za J. Kaczmarskim

\" Jestem egzemplarz człowieka - a to trochę diabli, czyśćcowy i boski\"- to apropos moich przywar i złych cech charakteru- jak zauważyłeś.

~emilka

Napisano: 28 gru 2013, 22:40

Jakie zalecenia dla tego przypadku pani doktor Emilko?
Proponuję metodę z \"Lotu nad kukułczym gniazdem\";)
~Adam

Napisano: 28 gru 2013, 23:17

proponuje wrócić do lobotomii-zabieg polegający na przecięciu włókien nerwowych w czołowych płatach mózgowia w celu redukcji procesów emocjonalnych!!!. Takie mniej więcej metody - stosowano w przywołanym przez Ciebie \"Locie.. ;) dzisiaj już nie praktykowane.

P.S Żartuje.;) -bo się obrazi;)
~emilka

Napisano: 28 gru 2013, 23:28

też na psychiatrii 10 lat nocniki wynosiła
~Moja znajoma

Napisano: 28 gru 2013, 23:32

a to Ci współczuję, choć w sumie nie..żadna praca nie chańbi -ale na dziennym DOP- nie trzeba . Pacjenci przebywają tam od 7.00-15.00.
~emilka

Napisano: 28 gru 2013, 23:33

absolutnie
~i nie sikają

Napisano: 28 gru 2013, 23:38

ale nie dla salowej
~hańba

Strona 4 z 10    [ Posty: 95 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x