Przypomnijmy te kłamsta - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 31 maja 2017, 11:31

wiesz co zgredek. Odnosząc się do Twojego tematu sensu sticte, to uważam,że sprzedała się pani Ewa mocno. Myślę,że ugrali sprawę dla własnych interesów. A wiesz, że Putin uważa was za frajerów ?
[Anioł*]

Napisano: 31 maja 2017, 14:49

Was, to znaczy kogo? Mnie i kogo? Chyba, że masz na myśli polityków PO i PSL ale mnie z nimi nic nie łączy. A już na pewno nie ocena tego co się w Smoleńsku wydarzyło o ocena samego Putina. Znowu prowokujesz?
Zgredek
Stażysta
Od: 15 mar 2017, 16:30
Zajmuję się: FA

Napisano: 31 maja 2017, 14:53

Sam prowokujesz :lol:
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 31 maja 2017, 15:43

Zgredek pisze:Was, to znaczy kogo? Mnie i kogo? Chyba, że masz na myśli polityków PO i PSL ale mnie z nimi nic nie łączy. A już na pewno nie ocena tego co się w Smoleńsku wydarzyło o ocena samego Putina. Znowu prowokujesz?
Was tzn. Polaków
ps. Nie prowokuje. Woodoo ma rację. Ty to robisz :)
[Anioł*]

Napisano: 31 maja 2017, 15:48

A ty co, nie jesteś Polką? To kim jesteś?

Tak się dziwnie składa, że bardzo uzupełniacie się z voodoo. Moja ocen jest taka, albo "voodoo" i "Anioł" to jedna i ta sama osoba albo działacie w ścisłym porozumieniu. Nie mam zamiaru więcej z wami drążyć tematu, nie na temat. Tym razem nie uda się wam mnie sprowokować.
Zgredek
Stażysta
Od: 15 mar 2017, 16:30
Zajmuję się: FA

Napisano: 31 maja 2017, 15:54

ja nie jestem woodoo i nie jestem Polką. Jestem obywatelem Europy :) Nie działam w porozumieniu z woodoo. Absolutnie. Ja i On to zupełnie obce sobie osoby i charaktery.
Nie prowokuje powtarzam. Nie wkręcam Cię.
[Anioł*]

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x