Psychoterapeuta w DPS - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 19 mar 2011, 20:03

Witam serdecznie:)Jak w temacie: znacie jakis DPS, w którym byłby zatrudniony psychoterapeuta (po lub w trakcie 4-letniej szkoły psychoterapii)??Jeśli tak to orientujecie się,na jakim poziomie kształtują się jego zarobki?
~Marta

Napisano: 20 mar 2011, 12:41

U nas nie ameryka psychoterapeutów w dps nie ma.
~balli

Napisano: 20 mar 2011, 21:37

zarobki niskie jak to w opiece społecznej, tylko kierownicy i tp maja się lepiej
~Elwira

Napisano: 22 mar 2011, 12:49

U nas nawet psychologa nie ma. Personel robi za psychologów i psychoterapeutów.
~MI

Napisano: 22 mar 2011, 19:11

~MI, każdy Polak/Polka czuje się biegły i wydaje jedynie słuszne sądy w 3 dziedzinach: medycynie, polityce i psychologii:))))))Na każdym kroku mamy prawdziwych \"FACHOWCÓW\":))) Dobrze ~MI, że jeszcze personel sam nie bierze się za-np.- przeprowadzanie operacji na otwartym sercu:)))Jak się jeszcze trochę pobawią w psychologów to niedługo sami będą ich potrzebować:))
~Arturo

Napisano: 23 mar 2011, 15:29

Arturo. A kto według ciebie ma wysłuchać wszystkich problemów i bolączek podopiecznych skoro nie ma osoby zatrudnionej na etacie psychologa i psychoterapeuty. Czy Ty jak masz jakiś problem to lecisz od razu do psychologa? Czasami dobra rada ze strony pracownika pierwszego kontaktu jest lepsza. A chyba najważniejsze jest to, że nie jesteśmy MY jako personel obojętni.
~MI

Napisano: 24 mar 2011, 22:59

\"Dobre rady zawsze w cenie\",o ile są naprawdę dobre... wuju/ciociu \"dobra rada\":)))))))
~Abi

Napisano: 25 mar 2011, 19:50

ale jesteś złośliwa małpa ABI.
~MI

Napisano: 27 mar 2011, 23:56

No. no...tylko nie złośliwa...wypraszam sobie..:)))
~Abi

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x