Putin niczym Tusk - HYdE PaRK

Strona 3 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 20 lip 2015, 14:37

1. jak był Putin to było wszystko;
2. jak Rosjanie się zgodzili by tam ktoś wylądował (chyba mi nie chcesz wmówić, że Polacy to siłą narzucili Rosji) to również ponoszą za to konsekwencje.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 20 lip 2015, 14:42

Nie. Rosjanie byli taktowni.Po prostu lubicie się dużo modlić- więc jak mogli nie zaprosić?
Emili
Stażysta
Od: 11 sty 2015, 17:22
Zajmuję się:

Napisano: 20 lip 2015, 14:46

Emili pisze:Nie. Rosjanie byli taktowni.Po prostu lubicie się dużo modlić- więc jak mogli nie zaprosić?
A Wy tam w swojej Litwie macie własne samoloty? Tak was jest mało, raptem 2,5 miliona, to pewnie się tam wszyscy znacie, chociaż z widzenia?
betonowy

Napisano: 20 lip 2015, 14:52

Emili pisze:Nie. Rosjanie byli taktowni.Po prostu lubicie się dużo modlić- więc jak mogli nie zaprosić?
SS-mani też byli taktowni i niemieccy oficerowie. Byli eleganccy, modni, czyści zadbani. Znali się na sztuce, kulturze. Pachnieli skórą i benzyną i tytoniem.
betonowy

Napisano: 20 lip 2015, 14:53

Ja tam mam swój prywatny. :lol:
co to znaczy raptem?
Emili
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 20 lip 2015, 14:54

samolot oczywiście :lol:
Emili
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 20 lip 2015, 14:55

rozumiem, że dla Putina byli bardziej taktowni i przygotowali lotnisko jak należy :lol:

PS. z tego co się orientuje to Litwa nie ma praktycznie lotnictwa wojskowego. Cywilne pewnie jakieś tam ma
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 20 lip 2015, 15:00

Elmer pisze:rozumiem, że dla Putina byli bardziej taktowni i przygotowali lotnisko jak należy :lol:

PS. z tego co się orientuje to Litwa nie ma praktycznie lotnictwa wojskowego. Cywilne pewnie jakieś tam ma
Jakby naszych zapytali, czy daliby nasz drugi erforsłan to pewnie by go dostali. I tak stoi bezużytecznie i rdzewieje. Podnieśliby swój prestiż i też by im się cały parlament do samolotu mieścił.
betonowy

Napisano: 20 lip 2015, 15:04

elmer nas jest niewiele. Nie trzeba nam lotniska. Każdy ma swój samolot w garażu i ląduje się na dachach.
Ja osobiście na placu Uniwersytetu Wileńskiego.

ps. Putin to Putin- kochany....a kto się urodził wróblem kanarkiem nie .... :o
Nie dokończę. Bo mnie zabijecie.
Emilka.

Napisano: 20 lip 2015, 15:08

Emilka. pisze:elmer nas jest niewiele. Nie trzeba nam lotniska. Każdy ma swój samolot w garażu i ląduje się na dachach.
Ja osobiście na placu Uniwersytetu Wileńskiego.

ps. Putin to Putin- kochany....a kto się urodził wróblem kanarkiem nie .... :o
Nie dokończę. Bo mnie zabijecie.
Masz o nas błędne wyobrażenie, stereotypów i sloganów się osłuchałaś. W gruncie rzeczy jesteśmy bardzo tolerancyjni i wyrozumiali-bardziej niż wy.
betonowy

Strona 3 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x