Czy w wiązku z rozszerzeniem zakresu obowiązków o realizcję (obsługę) dod. energetycznych, otrzymaliście stosowne wpisy do akt osobowych, ewentualnie zmianę angażu? Idąc dalej, czy w związku z tym rozszerzeniem obowiązków podwyższono wam wynagrodzenie, czy robicie to w ramach wolontariatu lub starych zasad \"przyjaźni polsko - radzieckiej\"? Czy ktoś już ma to uregulowane? Dajcie znać, jak to jest u was rozwiązane.
dostałam tylko upoważnienie do podpisywania decyzji w spr. DE, i na tym koniec...
na razie ani zamiany w zakresie czynności, ani tego drugiego... bardziej przyjemnego dla mego strapionego serca... i starej sakiewki...
pracodoawca musi zmienić ci zakres obowiązków....i uważam że powinienin również dołożyc kasę...jeżeli nalezysz do związków to zmiana twojego zakresu obowiązków i waruknów pracy i płacy winna byc skonsultowana z nimi
wieć jak nie dołoży ci kasy i nie zmieni ci zakresu to nie robisz de
ja swojemu szefowi powiedziałam że jak nie zobacze więcej kasy to będzie musiał sobie znaleść innego jelenia....a należe do związków wiec nie ma bata żeby ,mnie do tego zmusił hihi
Ja przed w poniedziałek rzucę temat, żeby przemyśleli przez święta. Jak nie uregulują sprawy, to niech sobie sami robią te dodatki. Nikt mnie nie zmusi, bez zmiany angażu i bez dodatkowych pieniędzy. To nie apartheid. A jak się nie podoba, to inspekcja pracy na początek, a potem sąd pracy i ubezpieczeń. Już raz to przeżyli gdy dali mi dodatki mieszkaniowe, na dobre im nie wyszło, więc sądzę, że teraz pójdzie łatwiej. Fakt, mam pewne argumenty w łapie, więc mogę \"cwaniakować\". Współczuję tym, którzy mają mentalność niewolniczą.