Pytanie do kierowników - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 22 sty 2014, 20:03

Bardzo proste. Najczęściej brak spójności treści wywiadu a w szczególności opisówki. Najczęściej pewne dane wykluczają się itd. Jak jesteś doświadczonym kierownikiem czy jak teraz się mówi kierowniczką nie mylić z kierownicą, to np. z osobą którą przyjmujesz do pracy wystarczy kilka zdań zamienić aby wiedzieć kto jest kto
~ja

Napisano: 22 sty 2014, 20:07

A jeśli młody ma gadane, umie bajerować i wszystko ładnie, spójnie skleca to co?
~Adam

Napisano: 22 sty 2014, 20:16

Adam czy ciebie pogięło. Ja nie mówię o kierownikach\"spadochroniarzach\" obojętnie z jakiego polit. samolotu spadali, tylko miałem na myśli \"prawdziwych kierowników\" a takich nie da się oszukać . To jest tak jak ze zdawaniem egzaminu na studiach. Profesorowi możesz na egzaminie poezję recytować ale egzaminator poprosi o indekis i wpisuje \"faja\", a niektórzy dodadzą, że jak pan chce na egzaminie kit wciskać to niech ten kit będzie najwyższej jakości
~ja

Napisano: 22 sty 2014, 20:26

Adam to fajny facet. Czegoś mu brakuje.......laski (nebeski),
~ula

Napisano: 23 sty 2014, 2:20

Ja już mam laskę - emilkę, nie widzicie jak się zaleca do mnie, jestem dla niej bogiem, alfą i omegą itd.
~Adam

Napisano: 23 sty 2014, 9:32

zawiść i zazdrość ..? brzydko
~zazrdośnik

Napisano: 23 sty 2014, 10:15

A dlaczego od razu młody ma się nie sprawdzić w pracy, a może przykładał się aż mu pot po d...e kapał!!!!
~ops-ik

Napisano: 23 sty 2014, 16:51

Jakoś na początku wypadało by sprawdzić młodzika.
~Adam

Napisano: 23 sty 2014, 16:53

Adam do roboty bo ci firma padnie
~o/o

Napisano: 23 sty 2014, 21:22

Sprawdzać?
A potem szefa posądzi o złe zamiary.
~ada

Strona 2 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny