Rejestrujemy tylko własne NK ??
Rejestrujemy tylko własne NK ??
Czy w innych województwach też kazali rejestrować w systemie (u nas pomost) wyłącznie te karty, które założyli pracownicy socjalni?
Ja rejestrowałam wszystkie karty, ale 100% dostaliśmy od policji. Pani w województwa po rozmowie z MPiPS kazała mi wyzerować meldunek, jeśli karty zakładała policja.
Zapytałam, gdzie więc widać pracę ZI skoro nie w tych meldunkach? Nie znała odpowiedzi na to pytania.
Mam 26 kart, a w meldunkach zero !
Ja rejestrowałam wszystkie karty, ale 100% dostaliśmy od policji. Pani w województwa po rozmowie z MPiPS kazała mi wyzerować meldunek, jeśli karty zakładała policja.
Zapytałam, gdzie więc widać pracę ZI skoro nie w tych meldunkach? Nie znała odpowiedzi na to pytania.
Mam 26 kart, a w meldunkach zero !
Re: Rejestrujemy tylko własne NK ??
AAA, te matrony z mpips oraz województwa wypadałoby wysłać na... drzewa!
Realizujecie procedurę? Realizujecie.
Rób więc swoje, czyli wykazuj w systemie wszystkie NK, nad jakimi pracujecie niezależnie od tego, kto je przesłał na ZI.
A głupolami się nie przejmuj.
Realizujecie procedurę? Realizujecie.
Rób więc swoje, czyli wykazuj w systemie wszystkie NK, nad jakimi pracujecie niezależnie od tego, kto je przesłał na ZI.
A głupolami się nie przejmuj.
nikt nikomu nie każe zerować pomostu!!! w sprawozdaniu PRZEMOC za 2012 w SACu trzeba wykazywać TYLKO swoje karty.
a te w sac dotyczą tylko punktów konsultacyjnych, ośrodków wsparcia itd... czy też założone w ops?
Jak robisz sprawozdanie w sac to tam te durnie pytają ile założonych NK przez OPS,ile przez policję i inne uprawnione podmioty.Więc w czym problem?
jak łatwo przychodzi Wam obrażanie innych - \"durnie\", \"na drzewa\", a wystarczy przeczytać przypis pod tabelką - czy NK stanowiącą załącznik do wywiadu wypełniał policjant? chyba nie, ale może się mylę. w tym roku- mimo zmian w rozporządzeniach - zasada w sprawozdaniu powinna być taka sama.
Oprócz Rejestrujemy tylko własne NK ?? - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
czy kserować NK A dla policji
pomóżcie!
plan pracy
do specjalistów od ZI:)
ZAKOŃCZENIE NIEBIESKIEJ KARTY
ZAKOŃCZENIE NIEBIESKIEJ KARTY
zakończenie NK
co zrobić
Publikacje - przemoc w rodzinie
Nieobecność przewodniczącego
do Jerrego!-emilka
zawiadomienie do prokuratury