Kiedy ty elmer wreszcie zrozumiesz że wiem co mówię i nie dyskutuj ze mną bo wytoczę ciężkie działo i wtedy będzie się działo. Teraz jeszcze jestem dla ciebie dobra i doceń to.
Moja emilko 14 o 15.31 zasiadłam do obiadu- właśnie skończyłam jeść RUSKIE pierogi.
Ale no szczerze byłam zadowolona kiedy przeczytałam poniższy tekst:
"elmer wreszcie zrozumiesz że wiem co mówię i nie dyskutuj ze mną bo wytoczę ciężkie działo i wtedy będzie się działo. Teraz jeszcze jestem dla ciebie dobra i doceń to." To jest to- cała ja!
Ach ta popularność...
ps. Czy mówiłam już że dobrze gotuję, lubię, też piec ciasta ?
NIE MÓWIŁAM ?
eee tam rozwija. Przy tak dziurawych przepisach i takiej elicie to każdy z nich (posłów, ministrów) ma swoje za skórką. Kwestia jest tylko jak bardzo w swojej bezczelności się posunął. Znając Radka i jego bufonadę to raczej nie oszczędzał publicznego.
Póki nie zlikwiduje się koryta to tak zawsze będzie.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Faktycznie Mój argument to nic - w porównaniu z tezą Elmera, że Newton "wymyślił" atom .
Żegnam Pana.
Jesteś manipulantem, kłamcą i wyłożyłeś się kolego .
"Kij ma zawsze dwa końce..."- nieprawdaż NEWTONIE
jeszcze jeden świeżutki art. o Radku: https://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,1711 ... xSlotI3img
Twoje argumenty są coraz bardziej nie do zbicia.
Zaczynam cię coraz bardziej nie rozumieć. Czy naprawdę nie widzisz, że chwaląc się swoją niewiedzą i tym, że nie potrafisz zrozumieć czytanego tekstu kompromitujesz się?
No chyba, że uznajesz zasadę Gebelsa
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare