To już jest koniec - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 09 gru 2014, 17:24

https://film.onet.pl/moda-na-sukces-9-gr ... ialu/bycwk
Teraz czas na Klan bo to straszna kupa jest.

Co ludziom daje oglądanie tasiemców?
Adam29

Napisano: 09 gru 2014, 18:33

no ja myślę , że wiesz prosta fabuła, nie wymaga od widza niczego, żadnego wysiłku, co jeszcze ?

Biedni oglądają bo chcą poczuć się bogatsi w wyobraźni, bogatsi ale głupsi o niebo oglądają bo się wczuwają.
No wiesz , pani Krystyna ( trącona już nieco rydwanem czasu) sobie marzy, że oto ląduje w objęciach głównego bohatera i turla się z nim po łóżku - już nie jest zwykłą panią Krystyną ale Krystellll- przez chwilę, jest zazdrość jest zemsta -po czym magia się kończy a do łóżka uwala się nie "Ridge " ale Rysiek.

ps. kiedy pracowałam na odz. psychiatrycznym obserwowałam nierzadko panie, które wprost szalały za tymi filmami, ale to osoby chore i to zupełnie inna bajka.Im wypada ..
emilka14

Napisano: 09 gru 2014, 19:11

Coś trzeba robić. Sport, kultura, znajomi kosztują więc pozostaje usiąść przed tv.
Klasa niższa w Polsce stanowi większość. Ludzie żyją w stresie, niedostatku. Frustruje ich sytuacja kraju. Jak tu myśleć o czymś innym niż tv? W serialu zawsze znajdzie sie ktoś w gorszej sytuacji.
Adam29

Napisano: 09 gru 2014, 19:36

Nie mam w tym momencie za dużo czasu ale zapytam, (nic dopadną ten post złośliwcy)
A jak TY aktualnie się czujesz ? pytam na poważnie. Co chcesz robić, jaki masz plan na siebie? ( no biorę pod uwagę,to co mówisz , koledzy, piwo itd). Rozumiem też, że forum to nie miejsce na takie informacje o sobie ale ogólnie coś możesz powiedzieć?
Jesteś wykształconym, ciekawym młodym człowiekiem, posiadasz zainteresowania, sprecyzowane poglądy, wartości więc, ?
emilka14

Napisano: 10 gru 2014, 15:36

Myślę że przede mną droga którą znam, którą ja wybrałem sam;)
Adam29

Napisano: 10 gru 2014, 15:43

Nie takiej odpowiedzi oczekiwałam skarbie
emilka14

Napisano: 10 gru 2014, 15:56

Innej nie dostaniesz. Forum to nie pokój zwierzeń. Sorry.
Życie lubi płatać figle więc myślę najdalej pół roku do przodu. Nie planuję zmian bo ich nie lubię. No chyba że sam taką zmianę wywołam i jest ona przeze mnie zaplanowana.
Chcę tego co wszyscy - zdrowia, stabilizacji, spokoju.

Moim małym marzeniem jest oddać komuś szpik albo krew.
Adam29

Napisano: 10 gru 2014, 15:59

a po co chcesz oddawać komuś szpik lub krew? Nie lepiej zwolenniku eutanazji i eugeniki od razu ich zabić?

Nie rozumiem ludzi, którzy marzą o oddawaniu krwi zamiast iść i to zrobić.
Typowy pluszowy rewolucjonista. Lewica kanapowa.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 10 gru 2014, 16:04

jazda .
Zaczynają się podszywać. Nie mam w zwyczaju zwracać się tymi słowami" skarbie "? bleee
Oj elmer, elmer..
emilka14

Napisano: 10 gru 2014, 16:05

jak byś nie zauważył to ja jestem zalogowany. Nie mam zwyczaju się pod nikogo podszywać.
Proponuję jakąś tabletkę
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x