Witam prosiłbym o pomoc finansową gdyż nie mam z czego żyć każda nawet najdrobniejsza wpłata będzie dla mnie znakiem dobrej woli i wielkiego serca.
Niestety sam zepsułem sobie start w życiu zawaliłem szkołę na poziomie gimnazjum przez grono \"kolegów\" którym próbowałem zaimponować. Niestety byłem zbyt młody żeby rozumieć że bez szkoły nie ma niczego jestem teraz nikim szukam pracy aktywnie udzielam się na forach niestety bez powodzenia. Wpadłem 6 lat temu w sidła narkomanii jednak po wielkich trudach i po 4 latach życia a raczej wegetowania pod wpływem powiedziałem dość. Jednak nawet to nie pomogło żebym naprawił chociaż część. Aktualnie mam 24 lata nie mogę znaleźć pracy a jeśli chodzi o szkołę to są szkoły dla dorosłych niestety płatne. Nie posiadam funduszy na jedzenie żyję z dnia na dzień nie mówiąc już o opłaceniu szkoły.
Nie radze sobie z życiem gdyż w tych czasach wszystko kosztuje.
Jeśli jest ktoś kto mógłby pomoc bardzo proszę będę dozgonnie wdzięczny za najdrobniejszą wpłatę.
Pozdrawiam Łukasz
nr konta
Łukasz
22 1090 2301 0000 0001 1972 0078
przepraszam że nie podaję nazwiska ale jest mi wstyd iż jestem zmuszony prosić o pomoc