Sorty - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 11 lis 2009, 19:56

a ja tez tak uwazam ze te 250 zl dodatku to jest jakby na ubranie itd. no bo na co>
przeciez na dojazd do klienta jest ryczał itd
~meggi

Napisano: 01 gru 2009, 20:04

Zgadzam się z Moniką, ja ostatnio dostałam kontaktowego zapalenia skóry po wizycie w terenie: bród, smród i ubóstwo. Wizyta u dermatologa 80 zeta, leki i maścidła 35 zeta.
Dodatek jak najbardziej się należy, bo czasem z terenu wraca się jak z wojny:zmęczony,obłocony, zipiący po ucieczce przed pieskiem, głowa pęka od ton pretensji i żali...
~Regina

Napisano: 02 gru 2009, 16:01

wiem że praca pracownika pomocy jest trudna ale przecież taka osoba sama wybrała taki zawód i nikt go do tego nie zmuszał i nie rozumiem tych narzekań a pieniądze są na tyle duże żeby kupić sobie pożądne buty i ubranie. ja nie mam takiego szcześcia mi na cały rok na odzież dla 2 dzieci musi wystarczyć 200 zl nie wspominam o sobie i mężu bo dla nas nie posiadam żadnych środków na odzież a też pracuje w tak zwanym terenie bo to trzeba pociąć drewno na opał i wiele innych czynności przy których bardzo niszczą się ubrania i buty ostatnio buty wytrzymaly mi zaledwie 4 miesiące bo kupiłam je za 15 zl
~stynka78

Napisano: 15 paź 2010, 14:30

DO stynka78

Jeśli tak się wymądrzasz, że SAME sobie wybrałyśmy taki zawód to nie narzekaj na swoje życie bo SAMA nim kierujesz. Trzeba było się uczyć a nie teraz TEŻ narzekasz.
~Iwa88

Napisano: 10 lut 2011, 12:31

Nie rozumiem niektórych biednych ludzi, którzy wypowiadają się na temat , którego nie rozumieją.Czym są takie niewielkie pieniądze w porównaniu do sortów w innych zawodach np. wojska ,policji i innych.Żyjemy przecież w kraju demokratycznym.Mogę te wpowiedzi wytłumaczć , aż przykro o tym mówić , że niektórzy nadal tkwią w epoce ,,realnego socjalizmu\"i tak też tłumaczą sprawiedliwość społeczną.
~kra.

Napisano: 18 lut 2011, 14:48

dodatek jest za pracę w terenie a sorty to inna sprawa, są w ośrodkach, w których ujęte są w regulamienie Ośrodka. U nas są w kwocie ok 800zł na rok. Ale znam ośrodki, w których nigdy nie było, bo kierownika to nie dotyczy i dlatego pracownicy też nie dostają.
~Fela

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x