jak ryjecie pod ludźmi?-----> - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 21 sie 2008, 20:19

dziwicie się flondry, jak tu można przeżyć za 500 zl od was i ryjecie, ryjecie na całego, szkoda, że nie śledzicie ludzi i nie pałujecie.

jakbym nie kombinował, tobym z mopsu nie przeżył drogie france. Jak dostanę od was 400-500 w sumie, to powinnyście się cieszyć głupie flądry, że jestem na tyle zaradny, że potrafię skombinować resztę kasy na życie i opłaty, a wy ? tylko ryjecie, szukacie jak ostatnie france dziury w całym, jesteście jak gestapowcy albo podwładni stalina, dlatego ludzie was nienawidzą, gardzą wami i waszym zawodem, a osobiście wam życzę, żebyście się znalazły na bruku i były zdane na siebie-zero mopsu i zasiłków! Przyzwyczaiłyście się do przewalania papierków, tylko to poraficie, zero empatii. Jak stracicie robotę, to nawet do mycia garów się nie nadacie, bo macie lewe ręce do prawdziwej roboty.
~kargulen

Napisano: 21 sie 2008, 20:27

I przez takich jak ty - kombinatorów, kłamców, oszustów - ludzie którzy tak naprawdę potrzebują pomocy i są uczciwi cierpią, bo musimy ich dokładnie przewertowac. Także nie wysilaj się i nie siej fermentu, bo to nic nie da.
My nadal będziemy pomagac naprawdę tewgo potrzebującym, a takich jak ty nie będziemy głaskac. Pamiętaj cwaniaku.
~gestapowiec

Napisano: 21 sie 2008, 20:54

SŁUCHAJ ty oszczerco i kombinatorze
tobie się wydaje że my jesteśmy głupie flądry a to wy przeciż nas tego uczycie takim właśnie jak twoje- gadaniem
dla takich jak ty to się nie powinny należeć żadne zasiłki
jak ci źle przychodzic do OPS-u to nie przychodź i nie wypluwaj z siebie później takich zjadliwości
jak tak ci źle na zasiłku z OPS-u to zabierz się to jakiejś roboty a nie obrażaj ludzi
wielu jest ludzi którzy za 500 zł pracują bo nie mają innego wyjścia i nie narzekają a ty nie dośc że dostajesz kasę za darmo to jeszcze ci źle
WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAM NADZIEJE ŻE TRAFI CI SIĘ JAKAŚ URZEDNICKA KTÓRA NAUCZY CIE SZNOWAC PIENIĄDZE
~wredna

Napisano: 21 sie 2008, 21:38

Trudno się odnosić do prymitywnego poziomu wypowiedzi osoby, która korzysta ze świadczeń pieniężnych ze środków pomocy społecznej. Nie ma obowiązku, ale jest prawo do korzystania z pomocy społecznej. Niech osoba sfrustrowana pomocą społeczną podejmie pracę i przestanie absorbować sobą pracowników socjalnych.
~Marek

Napisano: 21 sie 2008, 22:12

Brawo kargulen!!!!!!!!! A teraz ząbki, siusiu i......... wracaj na oddział, bo im się stan na wieczornym obchodzie nie zgodzi.
~no face

Napisano: 21 sie 2008, 23:11

Ha ha ha ...no face...będę cię czcić przez najbliższy miesiąc..Udało ci się mnie rozśmieszyć...brawo...dziękuje i miłej nocy życzę :))
~zdumiony

Napisano: 22 sie 2008, 10:25

Dzięki i miłego dnia.
~no face

Napisano: 29 sie 2008, 0:56

popieram kargulena, pewnie dorobi 600-700, od was 500 i jakk tako przędzie, a wy miernoty społeczne jesteście zerami-daniej była taka ubecja, dziś się pluje na was.
~dionizy

Napisano: 29 sie 2008, 10:48

Dionizy, czyżbyś był pacjentem tego samego oddziału co Kargulen?
~no face

Napisano: 29 sie 2008, 17:27

o...jakis mój ziomek, witaj brachu, widzisz, ja jakoś wyszedłem na ludzi, jestem teraz w wyższej klasie niższej, także ty też możesz, uwierz w siebie, stań na nogi, weź się za siebie, patrz jakie życie piękna , ile ludzi dokoła, oni czekają na twoje działanie, twój gest /byle nie rozpaczy/, wez jakoś sie zmobilizuj, może na początek z kasiory od ladys zakup miotłe i zamiataj pod swoim ops-em codziennie ladnie, one to docenią, w kolejnym misiącu dostaniesz na szufelkę i jakoś pojdzie to dalej....wierz mi.
~gulgot

Strona 1 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x