SPÓJNOŚĆ, SKUTECZNOŚĆ I INTEGRACJA - HYdE PaRK

Strona 5 z 5    [ Posty: 45 ]

Napisano: 08 mar 2013, 21:02

ten list otwarty to możesz sobie wsadzić w futrynę i uszczelnić drzwi do chałupy, jesteś niespójna, nieskuteczna i w rozsypce
~kropka

Napisano: 08 mar 2013, 23:16

i to by było na koniec
~koniec

Napisano: 10 mar 2013, 9:53

2013-02-26 14:36
KAŻDY KLIENT POWINIEN TO OBEJRZEĆ
wysłane przez ~SocialWorker dnia 2013-02-26 14:36:49

~SocialWorker

KAŻDY KLIENT POWINIEN TO OBEJRZEĆ zanim zgłosi się po zasiłeczek:) ..pracownicy socjalni również:)
https://www.youtube.com/watch?v=rh2CKULyYbI

~dla dzibar

Napisano: 05 sie 2013, 16:04

dzibar poszła gotować obiad albo na jagody
~o motylek

Napisano: 09 sie 2013, 9:58

powodem jest naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych polegające na nieterminowym wykonywaniu zadań, niewypełnienie poleceń służbowych, wynoszenie poza teren OPS dokumentacji powodujące niemożliwosc zakończenia postępowań przez innych pracowników, wadliwym prowadzeniu postępowań w związku z nieznajomością przepisów prawa, nieprzestrzeganie zakładowego regulaminu pracy, utrata zaufania niezbednego do realizacji zadań na zajmowanym przez pracownika stanowisku.
No to w końcu się dowiedziałam, że jestem najgorszym pracownikiem w OPS. No bo tego to chyba nikt nie przebije.
Jak to dobrze, że robiłam specjalizacje w zakresie pracy z osobami zaburzonymi psychicznie teraz bedę mogła sama sobie udzielic wsparcia.\"

zatrudnij sie na slasku, tu masz awans gwarantowany a nie degradacje
~pozdrawiam prawdziwych pracowni

Strona 5 z 5    [ Posty: 45 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem