voodoo pisze:Dni wolne. Jeszcze nie słyszałem, żeby budżetówka płaciła za nadgodziny
Pani Ministra prosi tez w tym pismie o wzmocnienie kadrowe i wydłużenie czasu pracy jednostekAnka25 pisze:voodoo pisze:Dni wolne. Jeszcze nie słyszałem, żeby budżetówka płaciła za nadgodziny
no ja też nie, ale w CAS pojawiło się pismo Pani Minister do Wójtów/Burmistrzów/Prezydentów by odpowiednio docenili wydajną pracę i duże zaangażowanie pracowników w procesie przyjmowania, wydawania decyzji i wypłaty świadczeńwięc teraz wszyscy powinniśmy się udać do Kierownictwa po podwyżki
ludek pisze:Pani Ministra prosi tez w tym pismie o wzmocnienie kadrowe i wydłużenie czasu pracy jednostekAnka25 pisze:voodoo pisze:Dni wolne. Jeszcze nie słyszałem, żeby budżetówka płaciła za nadgodziny
no ja też nie, ale w CAS pojawiło się pismo Pani Minister do Wójtów/Burmistrzów/Prezydentów by odpowiednio docenili wydajną pracę i duże zaangażowanie pracowników w procesie przyjmowania, wydawania decyzji i wypłaty świadczeńwięc teraz wszyscy powinniśmy się udać do Kierownictwa po podwyżki