U nas wpływa od 60 do 90 wniosków dziennie, przyjmujemy we dwójkę + kierownik "dorywczo", każde z nas robi średnio 25-30 decyzji dziennie. Mój rekord to 56 - bo padało i było mało ludzi. Szczerze mówiąc, nie wiem co można robić żeby to tyle trwało jak u ciebie. Aha - ponieważ są nowe wnioski to wyjątkowo pomagamy je wypełniać, pokazujemy paluchem co i gdzie wpisać itd. Pomyśl nad organizacją pracy.Anka89 pisze:Hej, jak w temacie, macie jakieś sposoby na szybkie rozpatrywanie wniosków na szybszą pracę? Ja juz się stresuje ze nie zdążę do wypłaty w październiku. Srednio wplywa mi ok 20 wniosków dziennie nie jestem w stanie na spokojnie zrobić decyzji bo co się zabieram za pisanie to ktos wchodzi i wiadomo wniosek na bok.dzisiaj wpłynęło 25 wniosków wydalam 3 decyzję..nie wyrabiam kazdemu tlumaczyc bo wychodzi wiele spraw i uzyskow ktore nie byly zglaszane. Wnioski przyjmuje sama i sama rozpatruje...jak czytam tutaj ile niektórzy z Was mają juz wydanych decyzji to zastanawiam się jak to robią?