sprawozdanie - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 25 cze 2014, 10:10

Witam. Mam pytanie odnośnie sprawozdania, które muszę napisać do Sądu.
Piszę drugie już sprawozdanie( za kolejne półrocze) i zastanawiam się co mam napisać w części
'' 1.Opis sytuacji rodziny przed objęciem asystenturą '' - czy przepisać to co zawarłam w pierwszym sprawozdaniu, czy napisać '' jak w pierwszym sprawozdaniu ''? potrzebuję praktycznej porady
mmm

Napisano: 25 cze 2014, 11:33

Ja bym zawarła te informacje; żeby oszczędzic sobie pracy skopiowałabym po prostu. Aspekt praktyczny jest taki, że zarówno sąd jak i Ty masz całościowy obraz 'historii' rodziny w jednym dokumencie, nie trzeba wracać do poprzednich. a napisz proszę, czy to okresowe sprawozdanie składasz tylko do sądu czy kierownictwu swojemu też?
Lisbeth

Napisano: 25 cze 2014, 11:58

Dziękuje za odpowiedź.
Co pół roku do Sądu, a kierowniczce co miesiąc okresową ocenę sytuacji rodziny.
mmm

Napisano: 26 cze 2014, 8:24

a Sąde chce od Ciebie półroczne sprawozdawania ale dot.konkretnej rodziny tak czy wszystkich?
olqa

Napisano: 26 cze 2014, 10:39

Mam tylko jedną rodzinę, która jest przez Sąd nam ''zlecona'' do współpracy tzn. matka ma ograniczone prawa rodzicielskie i jest przydzielony jej AR a nie kurator, tak to wygląda. Piszę co pół roku sprawozdanie dla Sądu odnośnie tej rodziny.
mmm

Napisano: 14 sie 2014, 8:33

Witam czy mogła bym prosic na e-maila przykład takiego sprawozdania [email protected]
Gość

Napisano: 14 paź 2014, 10:20

Witam, byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie e-maila z przykładowym sprawozdaniem do sądu, muszę w najbliższym czaie napisać i w ogóle nie wiem jak się do tego zabrać.
[email protected]
jkasia

Napisano: 19 mar 2015, 15:57

Dostałam właśnie rodzine gdzie sad nakazał mi przekazywac sprawozdania na temat pracy z nimi co 3 m-ce, pisze co półroku sprawozdania do kierowika ops a czy do sadu wygladaja tak samo? bardzo prosze o przesłanie przykładowego [email protected] bede baaaaaaaardzo wdzięczna :D
magda55

Napisano: 19 mar 2015, 18:31

Ja również proszę o przesłanie przykładowego sprawozdania do sądu [email protected] z góry śliczne dzięki
awania

Napisano: 19 mar 2015, 20:35

Ja również poproszę [email protected]
Agii

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x