standardy PO - HYdE PaRK

Strona 5 z 161    [ Posty: 1602 ]

Napisano: 06 gru 2010, 22:47

\"nikt nam nie wmówi, że białe to białe a czarne to czarne\" i pytanie politologu czyje to słowa?
~do Łukasza

Napisano: 06 gru 2010, 22:49

a ty jak typowe pisiu pisiu mówi jedno a robi akurat odwrotnie.
I pytanie nr 2 - dlaczego tak twierdzę?
~do Łukasza

Napisano: 07 gru 2010, 10:00

mało mnie interesuje pytanie nr 2
~ola

Napisano: 07 gru 2010, 10:15

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/jezeli-k ... omosc.html

słowa to pociski, ja bym polemizowała z socjologiem - prof. Wnukiem w kwestii diagnozy poczynań Jaroslawa Kaczyńskiego;
moim zdaniem mianowicie Jaroslaw Kaczyński nie powinien się poddawać i oczywiscie swój elektorat powiekszac, ale na zasadzie uświadamiania i informacji ( praca socjalna pracownika socjalnego w pomocy spolecznej). Bo jeżeli PO obecnie wspiera elity zapominajac o najuboższych i przecietnych Polakach, a długi każe placić własnie tym, ktorzy wiażą ledwo koniec z końcem - to nie ma nic wspólnego z demokracją i swiadczy o tym, ze cofamy sie z każdym dniem, a nie idziemy do przodu.
Za tym aby krew sie polała - nie jestem i nie mozna do tego dopuścić, ale dawać wiecej przywileji tym, którzy je juz maja kosztem najslabszych to jest podlośc do potegi N-tej. I trudno mi to zrozumieć inaczej jak złą wolę PO, rzadu na czele którego stoi Tusk oraz prezydenta, ktorego wybrały elity
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 07 gru 2010, 10:44

A nie jest dla Ciebie dzibar podłością do potęgi N-tej wypisywanie o tym,że Tusk każe płacić długi najuboższym kiedy sejm odrzucił propozycję nie finansowania partii politycznych ? Jak złą wolę trzeba mieć, zeby wszystko opluwać? Jak złą wolę trzeba mieć, żeby pisac o przywilejach nie wiadomo jakich. Podaj dzibar te przywileje, cytuję:

\"ale dawać wiecej przywileji tym, którzy je juz maja kosztem najslabszych to jest podlośc do potegi N-tej.\"

Napisz w końcu jakie przywileje dał Tusk, konkretnie, bez okręcania w koło Macieja.
~Julka

Napisano: 07 gru 2010, 11:08

w sytuacji kiedy ma się poparcie elit i tych, którzy są w państwie najwyżej uposażeni sejm podjął jedyna i słuszna decyzję, aby można było mówić jeszcze o demokracji w tym kraju
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 07 gru 2010, 11:13

A ty mi Julka o zlej woli nie mów, bo ja klapek na oczach nie mam i potrafię czytać ze zrozumieniem i miedzy wierszami, a wzrok też mam niezgorszy pomimo iż ze względu na stan zdrowia psychomotoryka mi trochę nawala i nie pracuje w zawodzie właśnie dlatego, ze cały czas jestem wierna temu co przysięgałam \" przede wszystkim nie szkodzić\"
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 07 gru 2010, 11:21

psychomotoryka swoją drogą, ale odpowiedz na pytania, tak,żebyś nie była posądzana o mmanipulacje:

Podaj dzibar te przywileje, cytuję:

\"ale dawać wiecej przywileji tym, którzy je juz maja kosztem najslabszych to jest podlośc do potegi N-tej.\"

Napisz w końcu jakie przywileje dał Tusk, konkretnie, bez okręcania w koło Macieja.
~Ju

Napisano: 07 gru 2010, 13:10

no twoje to raczej niewypały a nie pociski- pewnie prof. Wnuk już zapoznał sie z twoja polemiką i przygotowuje riposte. Brawo dzibar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I własnie o to chodzi - ty dzibar nie czytasz wprost tylko między wierszami jak wszyscy pisiu pisiu - oni nie przyjmują do wiadowmości, że ktoś nie mówi między wierszami tylko wprost - zawsze doszukują sie drugiego (a może trzeciego ) dna i jakiś niestworzonych podtekstów a na koniec wroga, bez którego nie mogą istnieć.
Ostatni wynik sondaży robi wrażenie - ponad 50% różnicy na minius dla pisiu pisiu. Oby taka dalej (i zadnego miasta wojewódzkiego a Błaszyk dalej swoje - gdyby nie perfidna piąta kolumna w pisiu pisiu to by wygrali w cuglach - taki to sobie \" własny pisiu świat\").
~do dzibar

Napisano: 07 gru 2010, 14:05

2010-12-07 09:21 Re: standardy PO
wysłane przez ~Ju dnia 2010-12-07 09:21:29

~Ju

psychomotoryka swoją drogą, ale odpowiedz na pytania, tak,żebyś nie była posądzana o mmanipulacje:

Podaj dzibar te przywileje, cytuję:

~:(

Strona 5 z 161    [ Posty: 1602 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x