~~wzorem Zdzichy - to nie mój wzór, a twój, twój wniosek z którym ja w żaden sposób się nie utożsamiam ponieważ jest to twoja nadinterpretacja i ignorancja w kontekście odniesienia do poważnych kwestii społecznych
zacznijmy w końcu normalnie rozmawiać na argumenty to szybko dojdziemy do sedna i problem sam się rozwiąże, bo jeżeli bedziemy sobie docinać no to wyjdziemy na gorsza grupę zawodową od .............( nie powiem co poeta mial na myśli
\" Donald Tusk codziennie dostarcza Polakom nowych powodów do irytacji. Powinien natychmiast ustąpić - uważa w rozmowie z Onetem Krzysztof Szczerski. Polityki PiS wymieniany jest także w gronie kandydatów swojej partii do Parlamentu Europejskiego. Sam zainteresowany zdradził nam swoje plany.
Krzysztof Szczerski. Fot. Sławomir Kamiński / Agencja Gazeta
Krzysztof Szczerski. Fot. Sławomir Kamiński / Agencja Gazeta
Szczerski podkreśla w rozmowie z Onetem, że celem PiSu w wyborach parlamentarnych w 2015 roku jest \"zdobycie wystarczającej ilości głosów, by rządzić samodzielnie\". Twierdzi, że jest to możliwe pod trzema warunkach: \"pełnej mobilizacji wyborczej obozu patriotycznego, jedności wyborców prawicy wokół PiS i uczciwego charakteru wyborów\". - Chcemy władzy samodzielnej po to, by móc wziąć na siebie pełną odpowiedzialność. Łatwo jest w koalicji zrzucać porażki na plecy współrzadzących - dodaje.\"
Ja osobiscie nie wierzę żadnemu politykowi w bezinteresowne intencje, a tym bardziej odpowiedzialnośc, jezeli ktoś kaze mi jako wyborcy i obywatelowi czekac do 2015 r. to ja odpowiadam, ze nie wiem czy do tego roku będę żyła. Oczywiscie planowac trzeba, ale dzieci potrzebują sie normalnie rozwijać i jeśc, potrzebuja poczucia bezpieczeństwa i opieki - skoro wiec sytuacja jest tak zła to budowanie swojego wizerunku na kopaniu lezacego mi nie odpowiada - zdrowa konkurencja TAK i Fair Play, ale niesportowe zachowanie NIE!