STRAJK NA ŚLĄSKU - HYdE PaRK

Strona 10 z 14    [ Posty: 136 ]

Napisano: 22 maja 2013, 17:04

To fakt: ZAWALIŁAM NA CAŁEGO,
no ale tak to jeszcze teraz ze mną jest, że \"chciałaby dusza do raju, ale grzechy nie pozwalają\" - innymi słowy jak umiesz liczyć to licz na siebie i nie oglądaj się na innych ( miałam dojechać samochodem no i nie wypaliło)

No cóż mam nadzieję, ze inni nie zawiedli ( przecież nie jedna Dzidka jest w Gliwicach)
Różnie bywa; raz na wozie raz pod wozem, ważne, żeby problem był zauważony
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 22 maja 2013, 17:07

co też ty wypisujesz! taka jak ty dzidka jest tylko jedna i całe szczęście!!! a paluszek i główka to szkolna wymówka
~edi

Napisano: 22 maja 2013, 17:13

~~i; mylisz się bo ja nie jestem wichrzycielką ale sprawy nazywam po imieniu.
Nie boje się własnego cienia, ~~i nie boję się stawać w obronie słabszych, skoro dostałam informację o PIKIECIE przed BMZ to jest to normalne, ze nie odmowilam pomocy aby wesprzec kobiety zatrudnione w tym zakladzie niemieckiej firmy na strefie, ktore są źle traktowane.
Nie uważam tego za wichrzycielstwo tylko SOLIDARNOŚC, zwykła ludzką solidarnosc o godne traktowanie pracownika - pracować za 1650-1700 brutto i być wyrzucanym z pracy za L4, zmuszanie do nadgodzin - to naruszenie podstawowych praw kodeksu Pracy
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2013, 17:18

WIęcej osób trzeźwomyślących a rozwalimy to POwskie zakłamanie
~Brawo Dzidka

Napisano: 22 maja 2013, 17:25

popieraj zamachowcó, prostacką Pawłowicz, kłamstwa i przekręty nacjonalisttycznego PIS, zgłoś gdzie trzeba ludobójstwo Tuska, działaj, walcz, utożsamiaj się....bo cóż ci pozostało
~brawo brawo

Napisano: 22 maja 2013, 17:45

Jak piszesz o popieraniu zamachowców, to oczywiście chodzi ci o byłego członka PO, który zamordował członka PiS-u i tego drugiego lewaka, który przygotował zamach na wizerunek Matki Boskiej w Częstochowie? Bo ja o innych zamach nie słyszałem.
~franek

Napisano: 22 maja 2013, 17:47

bo w gliwicach rencista bez samochodu to nawet na pikietę pojechć nie ma czym - dzibar sra.nie w ba.nie
~odpowiedź dla dziba

Napisano: 22 maja 2013, 17:48

NSZZ SOLIDARNOŚC zorganizował dzisiaj PIKIETĘ przed BMZ ul. Leonarda da Vinci 5 w Gliwicach
aby zwrócic uwagę pracodawcy ( niemieckiego) na potrzebę godnego traktowanie pracownic BMZ ( w wiekszości matek samotnie wychowujacych dzieci) - pracować za 1650-1700 brutto i być wyrzucanym z pracy za L4, zmuszanie do nadgodzin ( po 12 godzin dziennie) wysyłanie na szkolenia fo Niemiec (3 miesięczne za stawke polska nie niemiecką ) - to naruszenie podstawowych praw kodeksu Pracy i takie zarzuty mozna przeczytac w Biuletynie Informacyjnym BUM \"solidarnosci\" wydana na okolicznosc PIKIETY

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2013, 18:36

Lemingom Dzidka do łba nie przemówisz. Dopiero jak nie będa mieli co żrec to przejrza na oczy
~komuchozol

Napisano: 22 maja 2013, 19:21

2013-05-22 15:25
Re: STRAJK NA ŚLĄSKU
wysłane przez ~brawo brawo dnia 2013-05-22 15:25:57

~brawo brawo

popieraj zamachowcó, prostacką Pawłowicz, kłamstwa i przekręty nacjonalisttycznego PIS, zgłoś gdzie trzeba ludobójstwo Tuska, działaj, walcz, utożsamiaj się....bo cóż ci pozostało

~wzorem Zdzichy

Strona 10 z 14    [ Posty: 136 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x