szkolenie GKRPA w Łebie- jedzie ktos?

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
~Kaśka

Re: szkolenie GKRPA w Łebie- jedzie ktos?

Post autor: ~Kaśka »

A dajcie jakieś namiary na to szkolenie MCP. Program, kto wykładał, skąd to MCP, itd... [email protected] Dzięki
~Ela

Post autor: ~Ela »

Byłam w Dafne w Zakopanem. Całkowita porażka pod każdym względem i brak profesjonalizmu...
~wyszkolona

Post autor: ~wyszkolona »

Mam dokladnie takie same odczucia po pobycie w Łebie :(((
~goya

Post autor: ~goya »

jade do miedzyzdrojów/ ji?? 19-23 lipiec -SPS
~ewcia

Post autor: ~ewcia »

a ja jadę do Międzyzdrojów 23-26 sierpnia. Kogo spotkam?
~gaga

Post autor: ~gaga »

co w końcu polecacie??? Miedzyhzdroje? Zakopane? MCP, OTI czy SPS? Zgłupiałam...
~Ja

Post autor: ~Ja »

Porównaj sobie sama, to wyciągniesz własne wnioski....
~gaga

Post autor: ~gaga »

Nie wyślą mnie na wszystkie szkolenia - jak mam wybrać sama????? Liczyłam na jakieś WASZE wnioski, opinie, opisy - wtedy wybiorę :)
~miśka

Post autor: ~miśka »

Ja byłam na kilku szkoleniach organizowanych przez SPS i jestem bardzo zadowolona. Trwają trzy-cztery dni, podzielone są na moduły tematyczne. Jeżeli jedzie się po wiedzę i jest się rzeczywiście zainteresowanym jej zdobyciem, to satysfakcja gwarantowana. Oczywiście zdania mogą być podzielone, ale moje jest takie. Pozdrawiam.
~Ja

Post autor: ~Ja »

Chyba gołym okiem widać, wejdż na ich strony i porównaj, sama będizesz wiedzieć, kto traktuje to na serio, a kto zbija kasę...
ODPOWIEDZ