szukam pomocy - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 22 sty 2011, 14:48

witam mam 6 cioro dzieci 5 tka jest w wieku szkolnym najmlodszy ma 5 lat brakuje nam na zywnosc ubrania oraz srodki czystosci maz jest bezrobotny jedyna jego praca to praca dorywcza zwracam sie do ludzi dobrej woli o pomoc za co z gory serdecznie dziekuje kontakt724845538
~edyta

Napisano: 22 sty 2011, 16:40

Z tą prośbą proponuję zwrócić się do pracownika socjalnego w Ośrodku Pomocy Społecznej w Pani miejscu zamieszkania.

Adresy Ośrodków Pomocy Sołecznej w Polsce
https://www.politykaspoleczna.gov.pl/index.php?gid=59

W sprawie niedostatku żywności można również nawiązać kontakt z organizacjami pozarządowymi m. in. PCK, PKPS, Caritas https://www.bankizywnosci.pl/

Domy Pomocy Społecznej, to miejsce pobytu seniorów oraz osób z niełnosprawnością, które same nie są w stanie lub którym rodzina nie jest w stanie zapewnić opieki we własnym domu/mieszkaniu.

Możliwe, że tę wiadomość umieszczoną w tym miejscu przeczyta również wiele osób, które zatroskane o los matki z dziećmi udziel wsparcia finansowego lub innego.
~pracownik socjalny

Napisano: 23 sty 2011, 14:10

edyta proponuja ci pomoc socjalna odrazu mówie ja jestem bezdomna mieszkam juz tydzien u kolezanki szukałam pomocy w opiece i co mi przyszło dostałam tylko 40 zł wiem ze to juz cos,ale oni wiecej daja pijakom,niz tym co potrzebuja no chleb i taka jest prawda ,teraz wole spac na dworze i głodowac niz ponownie do nich pójsc i sie osmieszac,bo wiecej pomocy dostane od ludzi niz od nich
~bozena

Napisano: 23 sty 2011, 22:51

to zacznijcie podawać się za pijaków. dostaniecie więcej.:)
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 23 sty 2011, 23:05

Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]