Szukamy miejsca w MOW - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 14 lut 2013, 13:18

W uzupełnieniu: wniosek kierujemy wspólnie do sądu i dopiero na podstawie orzeczenia tryb przez system kirowania nieletnich.
~Marcin

Napisano: 14 lut 2013, 13:21

Fasola napisz na mój adres [email protected] dane do kontaktu telefonicznego zadzwonię i może coś się uda wyprostować.
~Marcin

Napisano: 14 lut 2013, 13:21

Siostry Magdalenki w Irlandii mają wolne miejsca ;)
~etatysta

Napisano: 14 lut 2013, 16:13

Dalej uważam, że miejsce w MOW ustala ORE poprzez system kierowania. Jeżeli jest inaczej to jakaś dziwna samowolka. Chyba, że opiekun prawny jest bogaty i pokryje koszty pobytu swojego nieletniego w jakimś niepublicznym MOW.
~Piotr

Napisano: 14 lut 2013, 16:19

Nie ma czegoś takiego jak kierowanie do MOW na wniosek... Podstawą umieszczenia w MOW jest postanowienie sądu, a takie sąd może wydać na wniosek opiekuna.
Inaczej sprawa wygląda z MOS, gdzie nie ma już kierowania przez sąd a jedynie na wniosek opiekuna. Może ktoś nie wie czego chce mow czy mos i nie odróżnia tych placówek? ;)
~etatysta

Napisano: 14 lut 2013, 16:36

No to Fasola nie pracujesz ze mną jednak, ale na bank z moim kierowcą.
~Leon

Napisano: 15 lut 2013, 16:27

Etatysta źle zostało to napisane prze zemnie , chodziło mi o wniosek do sadu . a to ze szukam miejsca tzn. to ze nieraz tak było iż \"umownie już ustaliło się \" ażeby tam trafił wychowanek gdzie wstępnie znalazło się i zaklepało miejsce.do Leon tez się ciesze że z Tobą nie pracuje \"chyba?\"
~Fasola

Napisano: 15 lut 2013, 21:07

No ja nie mam tak wyrobionego zdania na ten temat. Stwierdziłem (na podstawie danych geograficznych,które podałaś) raczej fakt, że ze mną nie pracujesz, ale z godnością znoszę to, że nie chciałabyś ze mną pracować.
~Leon

Napisano: 15 lut 2013, 21:56

to skąd moim zdaniem ironiczna uwaga ze kierowcą?
~Fasola

Napisano: 15 lut 2013, 22:14

No przecież pisałaś, że Twój kierowca się szarogęsi! Mój też więc pomyślałem, że to ten sam. Oczywiście wiem, że to niemożliwe to taki żart. Przez moment myślałem, ze któraś z moich koleżanek pisze tez na tym forum ale jak podałaś te odległości to już wiem że nie. Chociaż przecież nie jest chyba do końca wykluczone, że mój kierowca się sklonował i pracuje również u Ciebie.
~Leon

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x