no dzibar pokazałaś klasę człowieka do tak a jaki ty poziom reprezentujesz. Twoje 5 minut minęło bo teraz to każdy z ciebie se jaja robi a jak chcesz pomocy to licz na siebie
Kto robi jaja to robi, są i tacy, którzy skutecznie pomagają:)
wlaśnie po to się zaklada posty abyrozwiazać problem, a przy okazji umieć oddzielić ziarno od plew; zawsze lepiej wiedzieć z kim sie ma do czynienia, jakie sa nastroje i reakcje no i aby w sobie cos ulepszyć:)
Ja takim jezykiem nie posluguję sie więc jeżeli mowisz, ze cos co powiedziałam ciebie urazilo to mnie cytuj, a nie uzywaj swoich kolokwializmów, a jak prawda w oczy kole to odrobina pokory nie zaszkodzi, wszak pokora to prawda
2013-09-27 08:59
Re: to jest moje 5 minut
wysłane przez ~dzibar dnia 2013-09-27 08:59:29
~dzibar
Dziękuję za pomoc, ja mam inne zdanie na ten temat, a na wasze pomysły już dawno wpadłam i wykorzystałam je w granicach swoich możliwości, to że dalej wynajmujecie mieszkanie to skutek waszej skutecznosci, problem polega na tym, ze ja nie chcę tak wy macie i nie chcę tego wynajmu ciągnąc, o waszych pieniędzach nawet mowy być nie moglo - nie jest dla mnie komfortem kiedy jestem czyjąs dlużniczką. Ja potrzebuję odrobinę waszego czasu i wysiłku - pomoc informacyjna - tam gdzie ja nie dotarlam, tam byc moze ktos z was dotarł i na to konkretnie liczyłam
Tak wiec nie potrzebuję jałmużny:) potrzebne mi było pospolite ruszenie, ale widać wasz problem polega na tym, ze jesteście zwyczajnie bez jaj, bez kreatywności, bez dobrej woli - za to macie dużo agresji w sobie i dużo jadu i złych myśli, złej woli i niechęci aby sprawic odrobine szczęscia w nieszczęściu kogoś kto nie ukrywam znalazl sie w gorszej sytuacji.
Ja sie nie załamuję pomimo cięzkiej sytuacji nawet mam dobry humor i dziękuję Bogu, ze jestem na takim etapie, że stres mnie już nie zabija tylko motywuje do większego dzialania bo to znaczy, ze wracam do formy, a dobrym ludziom dobre rzeczy sie przytrafiają więc myślę, ze z wami lub bez was sobie poradzę - coś wymyślę i dam radę.
Jak zawsze pomagacze od siedmiu boleści, zacznijcie od siebie bo widzę, ze macie ogromne problemy - ja nawet nie pomyślałabym o tym, że jak ja nie mam to klient też mić nie moze wręcz przeciwnie zawsze myślalam, ze mam szczęście móc pomagać innym.
Widać tą różnicę i w jakości i w mentalności i mam nadzieję, że Bóg mi pomoże w tej mojej walce bo bardzo wierzę w to, że to ja powinnam byc pomagaczem, a nie wy bo to dla mnie nie ma rzeczy nie do zrobienia nawet wówczas kiedy jestem na samym dole widzę szklanke do polowy pełna, pozdrawiam
+ dodaj odpowiedź
2013-09-27 09:01
Re: to jest moje 5 minut
wysłane przez dzibar dnia 2013-09-27 09:01:39
dzibar
nowy
i jeszcze jedno w odpowiedzi: bujaj się Małgosia:)
Widzę, że na podłość nie ma lekarstwa. Dlatego wszystkim tym, którzy tak podle atakują dzibar życzę by znaleźli się dokładnie w takiej samej sytuacji jak ona. Amen!