@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ - HYdE PaRK

Strona 1 z 15    [ Posty: 149 ]

Napisano: 05 paź 2009, 10:22

czyli rezygnujesz.........?
~do Ciebie

Napisano: 05 paź 2009, 11:14

W takim razie życzę Ci miłości do kogoś komu bez żadnych wątpliwości powierzysz swoje serce i wszystko . Widocznie ja na to nie zasługuję .
~do Ciebie

Napisano: 05 paź 2009, 11:57

Zibi odezwij się, bo dziewczyna tęskni.
~do Zibiego

Napisano: 05 paź 2009, 22:23

Nie rezygnuję. A serce powierzyłam tylko ty go nie chcesz...
~\"pipi\"

Napisano: 05 paź 2009, 23:53

To z pewnością nie mnie , aż takich kłopotów z pamięcią nie mam . Wiesz , przychodzi mi do głowy tylko że dla Ciebie to wszystko to wielkie buahahaha , zdajesz sobie sprawę ? Ktoś wyznaje Ci że kocha a Ty masz z tego ubaw , tym bardziej że orientujesz się w mojej sytuacji . Wszystko co mam do powiedzenia w temacie , nie potrzebuję litości a śmiechu tym bardziej bo tylko mnie dobija . Gdyby to było choć odrobinę poważne z Twojej strony no naprawdę znasz mój adres , ja w odróżnieniu od Ciebie zawsze odpisuje na wiadomości . Wszystko .
~do Ciebie

Napisano: 06 paź 2009, 0:07

Od pewnego czasu nic dla mnie nie jest buhaha, nawet to co jest śmieszne nie bawi mnie. Bo tak naprawdę nic juz nie wydaje mi się śmieszne. Ja również nie potrzebuję litości.Kazdą sytuację można rozwiązać tylko trzeba chciec .Ja chcę,ale to tylko ja...
kocham cię ,pomimo wszystko...Co mam zrobić?
~\"pipi\"

Napisano: 06 paź 2009, 0:19

Wystarczy że napiszesz dwa zdania bez udawania kogoś kim nie jesteś .
~do Ciebie

Napisano: 06 paź 2009, 0:26

Dobrze,koniec zabawy w kotka i myszkę.
Wiesz gdzie jestem. Beznadzieja.
~\"pipi\"

Napisano: 06 paź 2009, 9:15

Masz rację beznadzieja . Ja wysyłam wiadomości tyle że Ty na nie nie odpisujesz , chcesz mi udowodnić że nie jesteś tym o kim ja myślę ? Pytasz co masz zrobić ale nic nie chcesz zrobić . Więc nie wiem co ja mogę ?
~do Ciebie

Napisano: 06 paź 2009, 11:38

Zibi odezwij się, bo dziewczyna kocha i tęskni.
~do zibi

Strona 1 z 15    [ Posty: 149 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem