Może szukam, może już mam coś zaklepane, może czekam jakie zaproponują warunki ale a co to ma do wątku Zocha? Do gochy ;to nie jest śmieszne to jest moim zdaniem smutne. Pisałem wiele miesięcy temu , że można sobie taki kasting wyobrazić. Dostanie pracę ten kogo zadowoli najmniejsza pensja. Mam wrażenie,że niektórzy nawet szczycą się niskimi zarobkami. Smutne. Zresztą nieważne to też nic nie wnosi do wątku.
My byśmy u nas w powiecie dawno wszystkim dali wypłaty po 1300 ale większość to znajomi i rodziny różnych notabli i niestety z oszczędności nici. Dobrze , że ci z karty będą mniej zarabiać o może który zrezygnuje to się znowu kogoś wciśnie. Jakby pan panie Leon jednak rezygnował to proszę i info na mejla, bo córka szwagra kończy w przyszłym roku marketing w Sieradzu i trzeba ją gdzieś ulokować.
a jak u was z podwyżkami dla KN, bo rozporządzenie wchodzi obecnie, a karty technicznie nie ma już od tego roku, tylko przez 2 lata obowiązują przepisy które weszły w życie do 31.12.2011
Witam ,mam jeszcze jedno pytanie czy pracownika z karty zdecyduje się iść na urlop do poratowania zdrowia w połowie grudnia 2013r. na rok np.to przez ten rok czyli do grudnia 2014r będzie rozliczany cały czas jako pracownik z karty ?