Tutaj możesz wpisac swoje poparcie dla działań Dzibar na forum - HYdE PaRK

Strona 3 z 4    [ Posty: 32 ]

Napisano: 01 cze 2013, 14:25

~olo i ~pablo pokazują sie zawsze razem - tak jakby obaj razem mieli przepustki dziwaki
~dziwne

Napisano: 03 cze 2013, 14:01

wszak szpitale psychiatryczne pełne są pracowników socjalnych
~heja

Napisano: 03 cze 2013, 21:49

Skoro zostałem wywołany do tablicy to przypomnę wpis Pabla, na który nie doczekał się odpowiedzi. Marta jak nabrała wody w usta tak chyba się zachłysnęła i utonęła:

\"Droga Marto, tak bardzo cieszę się, że mam w tobie sojusznika w w walce o wartości. Proszę cię więc o komentarz do wpisu Adama, który nawoływał do wieszania księży. Oto link, tak na wszelki wypadek, gdybyś zamierzała zastosować strategię udawania, że przecież o niczym nie wiesz:

https://www.ops.pl/forum.php?page=8&pg=3 ... &category=

Czy naprawdę uważasz, że to dzibar zasługuje na potępienie za promowanie wartości katolickich a nie Adam, który nawołuje do zbrodni?

Gdybyś nie była na czasie, to pragnę uświadomić ci, że dzibar znajduje się w bardzo doborowym gronie osób promujących KK w Polsce. Nikt nie robi tego lepiej od samego Pana Prezydenta Komorowskiego, który zaszczycił swoją obecnością pielgrzymkę mężczyzn w Piekarach Śląskich a i na Lednicę wybierał się. Czyżbyś chciała zarzucić Prezydentowi RP nachalną propagandę kościoła? Z niecierpliwością czekam na twoją odpowiedź.\"
~olo

Napisano: 03 cze 2013, 22:14

chyba ~olo i ~pablo to jedna i ta sama osoba - takie rozdwojenie jestectwa
~dziwne

Napisano: 03 cze 2013, 23:35

i Łukasz do tego
~Komuchozol

Napisano: 04 cze 2013, 0:02

To zalezy czy jako \"Komuchozol\" czyli ja podpisuje sie \"oko\" he he he :) Koles ma juz 4 nicki buahahaha
~Komuchozol

Napisano: 04 cze 2013, 10:42

Tak, oczywiście że ja i pablo to ta sama osoba. Mamy po prostu dwie głowy na jednym korpusie :)))))))))))))))))))))))))))))))
~olo

Napisano: 06 cze 2013, 17:19

popieram
~eee

Napisano: 09 cze 2013, 20:05

DZIBAR umilkła? Nie pisze nic od kilku dni.
~dziwne

Strona 3 z 4    [ Posty: 32 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x