Eutanazja - wygoda bliskich. Wykorzystanie stanów termalnych i zaburzeń psychicznych spowodowanych cierpieniem osób chorych. Zabijanie dzieci i staruszków. coś przeciwnego naturze.
Antykoncepcja - odpowiedzialna za schorzenia kobiet powodowanych ich braniem, rozwiązłość i rozprzestrzenianie się chorób wenerycznych. Pomijam już fakt, że twój wpis o zakazie antykoncepcji jest manipulacją. Nikt jej nie che wprowadzić. Jakbyś był bardziej światły to oprócz broszurek LGTB byś poczytał ile osób czeka na te niechciane dzizeci by je adoptować
In vitro nic nie leczy. Często tak zwane bezpłodne pary są oszukiwane przez konsorcja zajmujące się tą metodą (kasę biją misiu, kasę). Oni nie leczą, a czasami jest to możliwe. Żądanie in vito jest często przejawem egoizmu dorosłych i niczego więcej. Dzieci z in vitro niestety są często chorowite i żyją krócej. Egoizm, choroba naszego wieku.
Aborcja to nic innego jak zabijanie dziecka. Nie wiem czemu tym kobietom tak się śpieszy. Niech poczekają 9 miesięcy i zabiją. Robisz nieładne manipulacje. KK w przypadku zagrożenia życia kobiety nie nakzauje jej rodzic. Pierw poczytaj:
https://www.opoka.org.pl/biblioteka/F/FE ... wojny.html#
potem kłam/manipuluj.
Co jest winne dziecko, że kobieta została zgwałcona? Dlaczego ma być zabite? Może świadków gwałtów też bęziemy zabijać?
Piętnowanie i izolowanie inności - poczytaj socjologię. Każda społeczność to robi. Homo również. Więcej nauki. Dokształć się.
Cenzura w sztuce - a to już jest cecha bardziej homo. Jakie środowisko domaga sie ochrony łącznie z zakazem kawałów na swój temat?
Księża są tak samo karani jak inni obywatele za swoje czyny. Nie słyszałem aby w kk był zapis?: "każemy wszystkich, ale nie księży".Zresztą są to bardzo rzadkie w odróżnieniu od środowiska LGTB.
Drenowanie kasy to niby na czym polega? Na tym, że KK odzyskuje swój majątek? Gminy żydowskie również. Nawet te gminy, które nie istniały przed wojną. To już nie budzi twojego "sumienia"? A jak krytyka polityczna rzeczywiście drenuje kasę to tez jest ok?
ostatni podpunkt to jakieś brednie wymyślone na poczekaniu przy braku argumentów