TVN - HYdE PaRK

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 01 gru 2014, 19:53

postęp bez religii:
eutanazja
klonowanie
euganika
itp.
Nowy wspaniały świat.
Ja dziękuję
was

Napisano: 01 gru 2014, 21:04

Brak postępu i państwo wyznaniowe:
- utrzymywanie przy wegetacji roślinek za pomocą uporczywych terapii = przedłużanie cierpienia tychże roślinek, brak miejsc w dps-ach i hospicjach,
- zakaz antykoncepcji = brak miejsc na dzieci niechciane i chore w domach dziecka, hospicjach, ośrodkach leczniczych, zwiększenie liczby biednych rodzin wielodzietnych = sprzyjanie patologii
- zakazanie in vitro = bezpłodne pary bez szans na maleństwo,
- zakazanie aborcji = konieczność rodzenia dzieci niechcianych, śmiertelnie chorych, pochodzących z gwałtu, zagrażających przez swój stan zdrowiu matki,
- piętnowanie i izolowanie inności - związki partnerskie, ateiści, homo, innowiercy, rozwodnicy,
- cenzura w sztuce i kulturze - metal, hello kitty i harry potter to dzieła szatana,
- księża pedofile bezkarni
- drenowanie kasy państwa
- kapłan jedynym prawdziwym nauczycielem życia i pożycia
itp.
Ja podziękuję.

Klonowanie i eugenika to już twoje wymyślone pierdoły. Jestem ZA jeśli mają służyć ludziom. Bez obaw, nikt nie sklonuje Hitlera. Eugenika ma docelowo eliminować tzw. ujemne cechy człowieka. W skład eugeniki wchodzi poradnictwo genetyczne i świadome rodzicielstwo. To też potępiasz? No toś dureń.
To że coś może być nadużyte i źle wykorzystane nie znaczy że trzeba tego zabronić. Religia też może być nadużyta. Wtedy jak wiesz rodzi się fanatyzm i dochodzi do wojen, represji, terroru.
Jak ktoś jest głupi to i z mineralną przesadzi.
Adam29

Napisano: 01 gru 2014, 21:44

WRÓBELEK ELMEREK Z WIĘZIENIA DAŁ GŁOS - CO ZA BAGNO :P
no kuźwa

Napisano: 02 gru 2014, 9:16

Eutanazja - wygoda bliskich. Wykorzystanie stanów termalnych i zaburzeń psychicznych spowodowanych cierpieniem osób chorych. Zabijanie dzieci i staruszków. coś przeciwnego naturze.

Antykoncepcja - odpowiedzialna za schorzenia kobiet powodowanych ich braniem, rozwiązłość i rozprzestrzenianie się chorób wenerycznych. Pomijam już fakt, że twój wpis o zakazie antykoncepcji jest manipulacją. Nikt jej nie che wprowadzić. Jakbyś był bardziej światły to oprócz broszurek LGTB byś poczytał ile osób czeka na te niechciane dzizeci by je adoptować

In vitro nic nie leczy. Często tak zwane bezpłodne pary są oszukiwane przez konsorcja zajmujące się tą metodą (kasę biją misiu, kasę). Oni nie leczą, a czasami jest to możliwe. Żądanie in vito jest często przejawem egoizmu dorosłych i niczego więcej. Dzieci z in vitro niestety są często chorowite i żyją krócej. Egoizm, choroba naszego wieku.

Aborcja to nic innego jak zabijanie dziecka. Nie wiem czemu tym kobietom tak się śpieszy. Niech poczekają 9 miesięcy i zabiją. Robisz nieładne manipulacje. KK w przypadku zagrożenia życia kobiety nie nakzauje jej rodzic. Pierw poczytaj:
https://www.opoka.org.pl/biblioteka/F/FE ... wojny.html#
potem kłam/manipuluj.
Co jest winne dziecko, że kobieta została zgwałcona? Dlaczego ma być zabite? Może świadków gwałtów też bęziemy zabijać?

Piętnowanie i izolowanie inności - poczytaj socjologię. Każda społeczność to robi. Homo również. Więcej nauki. Dokształć się.

Cenzura w sztuce - a to już jest cecha bardziej homo. Jakie środowisko domaga sie ochrony łącznie z zakazem kawałów na swój temat?

Księża są tak samo karani jak inni obywatele za swoje czyny. Nie słyszałem aby w kk był zapis?: "każemy wszystkich, ale nie księży".Zresztą są to bardzo rzadkie w odróżnieniu od środowiska LGTB.

Drenowanie kasy to niby na czym polega? Na tym, że KK odzyskuje swój majątek? Gminy żydowskie również. Nawet te gminy, które nie istniały przed wojną. To już nie budzi twojego "sumienia"? A jak krytyka polityczna rzeczywiście drenuje kasę to tez jest ok?

ostatni podpunkt to jakieś brednie wymyślone na poczekaniu przy braku argumentów
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 02 gru 2014, 15:45

Przyjmij więc dar od Boga i zaopiekuj się kilkorgiem upośledzonych dzieci. Patrz całe życie jak leżą i ani drgną. Patrz jak do ich żył płynie żółta papka bo inaczej jeść nie mogą. Nie chcę ci tego życzyć ale aż się prosisz.
Życie to prawo a nie obowiązek.
Adam29

Napisano: 02 gru 2014, 19:12

zawsze można odbić piłeczkę. Przyjmij ten dar od swego bożka i weź zabij te dzieci. Te z downem też, te na wózkach itp. Mały Hilterek
asad

Napisano: 02 gru 2014, 19:41

Zrobiłbym to gdyby prawo na to pozwalało.
Eutanazja to forma pomocy.
Adam29

Napisano: 02 gru 2014, 20:03

no to dałeś wykład wróbelku - elmerku - gdzieś te mundrości znalazł i przepisał :lol:
do elmera

Napisano: 02 gru 2014, 20:48

Żona katechetka mu dyktuje.
Adam29

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x