Ten incydent na Woodstock Paradzie jest dowodem na wzrost agresji w relacjach międzyludzkich? Horda taplających się w blocie przepraszała redaktora kształtującego świadomość młodych działaczy Owsiak Frontu. Skandowali słowo przepraszam, po incydencie z udziałem osoby, która ośmieliła publicznie krytykować TVN.
Nie tak sie krytykuje władze. Oby ten koleś został surowo ukarany.
Narzędziem krytyki nie może być pięść. Zresztą tym zachowaniem dał tvn-owi i PO nowy oręż przeciwko PiS i prawicy. Gratulacje. A już wam tak dobrze szło w sondażach.
do ~~ sedno jak pięknie łączysz wrzesień 1939 z TVN - powiem szczerze q.rwa jestem pod wrażeniem powaga jeszcze chyba nikomu nie udała się taka sztuka a właściwie SZTUKA
Z Oskarem Wądołowskim, na Wykopie znanym jako Axelio, białostockim działaczem Kongresu Nowej Prawicy, osobą, która zaatakowała redaktora Miecugowa na Przystanku Woodstock, rozmawia Karol Wasilewski.
\"Jesteś na ustach wszystkich mediów w Polsce. O to chodziło? Dlaczego w ogóle podszedłeś do Miecugowa i uderzyłeś go? Co tobą kierowało?\"
Ktoś tu napisał, że TV TRWAM kłamie. Ponieważ dopiero zainteresowałam się ta telewizją i nie wiem czy warto ją oglądać to poproszę o podanie bardzo konkretnych przykładów kłamstw tej telewizji.