Tworzenie Ośrodka Interwencji Kryzysowej - Ośrodki Interwencji Kryzysowej

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 01 mar 2011, 23:44

Ja rowniez pracuje w takim osrodku i znam jego funkcjonowanie,jakich informacji potrzebujecie?
~Karina

Napisano: 05 mar 2011, 21:35

Witam, jestem zainteresowana otworzeniem ośrodka interwencji kryzysowej, albo na początek punktu konsultacyjnego , czy ktoś może mi powiedzieć jakie działania powinnam najpierw wykonać?
~Monika

Napisano: 11 sie 2011, 16:28

Też interesuje mnie otworzenie OIK. SHEDOW i KARINA- możecie podać maile?
~iwa

Napisano: 07 wrz 2011, 19:26

Piszce tu na forum,jak utworzyć OIK.Od czego zacząć ,kto wydaje zezwolenie,kto finansuje..itp.Bardzo proszę o info.
~asia

Napisano: 08 wrz 2011, 13:43

Mnie również interesują te informacje (jak asia).
~basia

Napisano: 12 wrz 2011, 14:27

Ponawiam prośbę, proszę bardzo mi zależy.
~basia

Napisano: 25 cze 2012, 23:21

Witam, jestem zainteresowany otworzeniem ośrodka interwencji kryzysowej przy stowarzyszeniu, czy ktoś może mi powiedzieć jakie działania powinnam najpierw wykonać?
Od czego zacząć ,kto wydaje zezwolenie,kto finansuje
pozdrawiam Patrycjusz [email protected]
~patrycjusz

Napisano: 18 lip 2013, 20:22

I ja dołączam do grona zainteresowanych. Czy ktoś może udzielić podstawowych informacji, jakieś założenia finansowe itp. Będę bardzo wdzięczna. Mój e-mail [email protected]
~KAMI

Napisano: 06 sie 2013, 11:22

Witam, jestem zainteresowana otworzeniem OIK. Bardzo proszę o udzielenie podstawowych informacji, o czym warto pamiętać itp. Pozdrawiam
~Jola

Napisano: 23 sie 2013, 17:36

POLECAM :
Józefa Grodecka, Renata Kałucka, Krzysztof Sarzała,
Arkadiusz Żukiewicz
Standard interwencji kryzysowej
publikacja wrzosu świetnie opisane formalne kwestie, zatrudnienie, przeszkolenie, wymogi, podział na rodzaje wydarzeń traumatycznych, katastrof i jakie działania należy podjąć, ile potrzeba kadry i jakiej, jakie wymogi formalne należy spełnić aby był OIK a jakie aby był punkt interwencji kryzysowej ... oj jest różnica jest... samo zatrudnienie, zaszeregowanie i wybór kadry według rozporządzenia o wynagradzaniu pracowników samorządowych, koszty utrzymania pomieszczeń to chyba zależy czy pozyskujemy i adaptujemy budynek czy wydzielamy miejsce już w jakiś tam strukturach działających np. pcpr, mopr, pozdrawiam
~Migotka03

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x