Jakiej postawy gratulujesz? takiej że ponad dziesięć lat dał się traktować jak niewolnik i swoje usługi wyceniał na najniższą krajową? Teraz chłop ma żal do kierownictwa że traktowało go tak woła który godzi się na każde warunki pracy? Co tu gratulować? chyba głupoty tylko. Jeśli godzisz się na pracę w miejscu gdzie nie ma szans na ludzkie warunki to jesteś idiotą. To właśnie dzięki takim ludziom jak west pracodawcy traktują ludzi jak bydło - bo się nie sprzeciwiają. Nie obawiaj się west na twoje miejsce przyjdzie kolejny wół-idiota orzący w papierach za 1800 zł miesięcznie.ab83 pisze:Gratuluje postawy..
Nie spinaj się tak, bo pracowałem za dobre pieniądze. Pewnie i Ty takich nie masz i mało kto w tym syfie ma. Tyle miałem, że nie powiem. Niestety przy orce na akord, samemu na dwa etaty, z wizją, że szykuje się trzeci za 300+ dałem sobie spokój. Niech inny się wykazuje. Na moje miejsce będą mieli 3-5 za minimalne krajowe, albo stażystów za darmo. Zdrowie fizyczne i psychiczne jest najważniejsze, a oba zaczęły mi siadać.bleblacz pisze:Jakiej postawy gratulujesz? takiej że ponad dziesięć lat dał się traktować jak niewolnik i swoje usługi wyceniał na najniższą krajową? Teraz chłop ma żal do kierownictwa że traktowało go tak woła który godzi się na każde warunki pracy? Co tu gratulować? chyba głupoty tylko. Jeśli godzisz się na pracę w miejscu gdzie nie ma szans na ludzkie warunki to jesteś idiotą. To właśnie dzięki takim ludziom jak west pracodawcy traktują ludzi jak bydło - bo się nie sprzeciwiają. Nie obawiaj się west na twoje miejsce przyjdzie kolejny wół-idiota orzący w papierach za 1800 zł miesięcznie.ab83 pisze:Gratuluje postawy..
Sorry, ale za 1800 zł miesięcznie w tej pracy to robi albo kretyn albo zakompleksiony pajac który pracą w urzędzie chce sobie dodać trochę powagi.
PS jesteście żałośni w tym użalaniu się nas sobą.
PS2 szkoda że odchodzisz "weście" lubiłam twoje odjechane wypowiedzi.
wera128 pisze:West!!! Popieram i powiem, że ja zrobiłam kilkanaście miesięcy to samo!!!! Teraz mam głowę spokojną i kasę lepszą. Moja zmiana dotyczyła ludzi z którymi się pracowało- masakra. I zdrowie siadało a teraz głowa spokojna i zdrowie dopisuje. Więc kolego rozumiem cie doskonale.
a gdzie pracujesz obecnie, że tak lepiej płacąwera128 pisze:West!!! Popieram i powiem, że ja zrobiłam kilkanaście miesięcy to samo!!!! Teraz mam głowę spokojną i kasę lepszą. Moja zmiana dotyczyła ludzi z którymi się pracowało- masakra. I zdrowie siadało a teraz głowa spokojna i zdrowie dopisuje. Więc kolego rozumiem cie doskonale.
Praktycznie już wszędzie lepiej płacą. W małej gminnej administracji kasę zarabia 3-4 osoby. Reszta pracuje. U mnie w okolicy ze wsi i pobliskiego miasteczka transport darmowy do zakładów pracy i 2000-2500 do ręki dla kobiet na starcie (orka, ale wszędzie trzeba pracować). Myślę, że może nie od razu, ale pół roku -do roku 3000 zł do ręki będę miał.mgmg pisze:a gdzie pracujesz obecnie, że tak lepiej płacąwera128 pisze:West!!! Popieram i powiem, że ja zrobiłam kilkanaście miesięcy to samo!!!! Teraz mam głowę spokojną i kasę lepszą. Moja zmiana dotyczyła ludzi z którymi się pracowało- masakra. I zdrowie siadało a teraz głowa spokojna i zdrowie dopisuje. Więc kolego rozumiem cie doskonale.