udziele pomocy materialnej - HYdE PaRK

Strona 12 z 24    [ Posty: 234 ]

Napisano: 30 sty 2011, 21:13

z powodu braku pracy potrzebuje pomocy na spłate kredytu kobieta mnie oszukała kase wzieła i mnie zostawiła na lodzie mam 25 lat samotny mój numer 502919915 czekam na smski
~stanisław

Napisano: 02 lut 2011, 0:08

Proszę o pomoc ludzi z dobrym sercem ,mam na imie Halina i mam 56lat.Trudno jest zwracać się samemu o pomoc do ludzi w tym wieku ,przez wszystkie moje lata pracowałam ciężko na życie ,dorobiłam się tylko zawału w 45roku życia ,urazu kręgosłupa ,teraz jeszcze mam zaćmę postępującą,nie palę ,nie piję alkoholu .Renty nie mam ,a potrzebuję pomocy na leki jakie dożywotnie muszę brać.Przez wiele lat miałam mało ,to co sama zarobiłam ,ponieważ od nikogo nic nigdy nie dostałam ,(nawet o miłość zawsze żebrałam u swojej mamy)ale ratowałam kto tylko zjawiał się u mie.Teraz w obecnym czasie niemam nic i prawdopodobnie przyjdzie mi odejść w pokorze ,wiem że takich jak ja jest bardzo dużo na swiecie i zapewne bardziej potrzebują pomocy niż ja.
Zawsze miałam nadzieję i sama sobie bardzo często odpowiadałam w myślach (że jest matką głupich).Wiem ,kto nieprzeżył tego i tak niezrozumie .Długo by pisać o losach moich ,ale gdyby ktoś potrzebował pomocy przy opiece na wsi chętnie podejmę się i pomogę.Gdyby zaś ktoś zechciał mi pomóc podam nr,781806619...lub
[email protected] Z góry bardzo dziękuję.
~Halina

Napisano: 04 lut 2011, 19:29

Iwona masz ciekawy pomysł, skąd jesteś, prosze Cię podaj swój e-mail, chciałabym dowiedzieć sie czegos wiecej i być moze sie przyłączyć
~klirena

Napisano: 05 lut 2011, 17:24

witam

oddam worek ubrań biednej kobiecie, ubrania dla osoby w wieku 18-40 , ale odbiór wlasny lub na terenie Gorzowa Wlkp.
~oddam ubrania

Napisano: 05 lut 2011, 18:11

Witam
Jestem osobą z pomysłem na biznes za granicą, do którego potrzebne mi
są karty z banku zachodniego. Niestety jestem na czarnej liście tego
banku i nie chcą mi oni sprzedać tych kart. Szukam kogoś kto potrzebuje
pomocy finansowej, chętnie pomogę w zamian za pomoc mi. Jedyne co
potrzebuję to wysłać do takiej osoby te karty (zamówienie przez
internet na inne dane niż moje, ponieważ mi ich nie wyślą), a taka
osoba wysyła je do mnie. Oferuję 100zł za tą drobną pomoc. Po
uzyskaniu tych kart mogę spokojnie wyjechać za granicę i realizować
mój pomysł. Jeśli mi się powiedzie to na pewno nie zapomnę o osobie,
która mi pomogła i odwdzięczę się jeszcze bardziej
Pozdrawiam
Andrzej Grudziński
~Andrzej

Napisano: 06 lut 2011, 13:09

Czytając te wasze tu prośby to aż.......mi się chce.
A może tak pracy byście poszukali a nie tu takie bzdety wypisywali,podając numer konta i telefon.
Jestem wdową od 12 lat z 4-ką dzieci (renta rodzinna 1050 zł teraz).Wykształciłam już troje są po studiach najmłodszy obecnie studiuje.Nie chodzimy głodni i gorzej ubrani od innych.Ja nie pracuje ale i nie narzekam tak ja WY tutaj.
Prosząc tu o pomoc życzę Wam abyście spełniły swoje oczekiwania ale wątpię żeby ktoś się znalazł tak naiwny jak Wy że pomoże.

~Ula

Napisano: 24 lut 2011, 14:22

wraz z merzem mamy 9 dzieci w wieku szkolnym brakuje nam wszystkiego
~marzena

Napisano: 24 lut 2011, 14:22

wraz z merzem mamy 9 dzieci w wieku szkolnym brakuje nam wszystkiego
~marzena

Napisano: 24 lut 2011, 19:15

dzieci to chyba nie :-)
~elka

Napisano: 25 lut 2011, 16:32

tego to akurat nie