udziele pomocy materialnej - HYdE PaRK

Strona 13 z 24    [ Posty: 234 ]

Napisano: 04 mar 2011, 16:55

Dzieci to skarb największy :) I przy takiej ilości nie dziwne, że wszystkiego brakuje, ale wielki szacunek dla rodzin takich jak Pani, niestety ja nie mogę pomóc bo sama jestem w ciężkiej sytuacji :(:( POZDRAWIAM GORĄCO :).
~Ania

Napisano: 22 mar 2011, 19:35

MAM 36 LAT I BARDZO TRUDNĄ SYTUACJE MATERIALNĄ MAM NA UTRZYMANIU ŻONĘ I SYNKA LAT 5 PRZEJDE DO PLENTY SPRAWY ZA ROK TO JEST W 2012 KONCZE STUDIA Z PEDAGOGIKI 1 STOPNIA I WTEDY MYSLE LOS SIE DO MNIE USMIECHNIE NARAZIE BARDZO CZESTO CHORUJE MAM DYSKOPATIE LEDZWIOWA JESTEM PO CIEZKIM WYPADKU POD ZIEMIA GZIE PRACOWALEM JAKO GORNIK ZASPALO MNIE I SKUTKIEM TEGO MIALEM DOS POWAZNY OBZĘG MOZGU NIE MAM SIL I ZDROWIA JUZ FIZYCZNIE PRACOWAĆ JEST NAM BARDZO CIęZKO PROSZĘ O POMOC JEDZENIE ,UBRANIA LUB DROBNE KWOTY TO MOJ NR KONTA 22124043571111000053205751 PKO S.A A TO MOJA POCZTA krzysztofhartman@wp.pl
~KRZYSZTOF

Napisano: 22 mar 2011, 20:16

Witam mam 26 lat obecnie mieszkam w Osrodku interwencji kryzysowej w katowicach ale tylko do 31 marca mam dwoch synow w wieku 6 l Nie mamy doslownie nic ,ojciec dzieci nawet sie nie interesuje nasza sytuacja Juz nie mam pojecia gdzie sie udac o pomoc ...przyjme kazda pomoc,.....13ewcia10866@wp.pl tel.530366313..Bardzo dziekuje
~Ewelina

Napisano: 24 mar 2011, 21:58

przymę każdą pomoc , mam czworo rodzeństwa , moi rozice nie mają pienizy na jedzeni , ubrania , .przymę każdą pomoc .
~magda

Napisano: 04 kwie 2011, 15:48

Przyjmę każdą pomoc ,jestem 53 letnią samotną kobietą ,po wypatku w pracy.otrzymuje z opieki społecznej zasiłek 273 zł miesiecznie.Te srodki niewystarczają mi na życie.Prosze o jaką kolwiek pomoc
~grażyna

Napisano: 20 kwie 2011, 17:53

Witam!Mam 34lata,bardzo potrzebuje pomocy finansowej.Jestem załamany i na skraju ostatecznej decyzji.Choruje na silną depresje i nerwice lękową.Kilka razy byłem juz w szpitalu z tego powodu.Całe życie miałem ciezkie,ojciec alkoholik,znecanie sie na rodziną itd.to pozostawiło duze spustoszenie na mojej psychice.Ostatnio straciłem prace,mam duże długi za dawne kredyty i za wynajmowane mieszkanie.Zdrowie całkowicie mi siadło,nie mam na podstawowe rzeczy,o lekach juz nie wspomne,bez których choroba sie nasila,za chwile zostane na bruku.Nie mam zadnego wsparcia ze strony rodziny.Jestem dobrym i spokojnym człowiekiem,kiedys muzykiem i naprawde myśle o skonczeniu ze soba.Bardzo prosze wyrozumiałych ludzi o jakąkolwiek pomoc finansową lub inne wsparcie.dan306@wp.pl
~daniel

Napisano: 01 maja 2011, 14:39

Stracilam nadzieje,ze ktokolwiek moze nam pomoc wyjsc z problemow finansowych i zaczac normalnie zyc...Moj chlopak prowadzil firme ale niestety upadla i zostal z kredytami i innymi zaleglosciami do splaty.Suma jest ogromna 100tys.zl.Ma juz komornikow i dodatkowo wszczeto juz postepowanie za uchylanie sie od placenia alimentow(jest po rozwodzie,a mieszkanie zostawil bylej zonie i corce)Ale faktycznie jest tak ze wyjechal zagranice do pracy i przysyla mi miesiecznie 3000zl na splate zaleglosci ale przy takim zadluzeniu poprostu na wszystko nie starcza.Ja zarabiam 1300zl z czego musze oplacic malutki wynajety pokoik w ktorym mieszkamy i zyc wiec pomagam mu niewiele finansowo.I boje sie tego zeby nie trafil do wiezienia.Prosze ludzi dobrej woli o pomoc,poprostu kazda zlotowka sie dla nas liczy a moze ktos prawnie bedzie mogl cos doradzic.Jestesmy dobrymi ludzmi i marzymy o tym aby wyjsc z tego i skromnie spokojnie zyc,i moc sobie wkoncu pozwolic na dziecko ze swiadomoscia ze zapewnimy mu godziwy byt.Mam nadzieje ze znajda sie osoby o dobrym sercu ktore zechca nam chociazby w minimalnym stopniu pomoc.Kontakt wiola249@02.pl
~wiola

Napisano: 13 maja 2011, 14:47

bardzo prosze o pomoc ludzi ktorzy maja zbedne ubranka dla dziewczynki w roz.128/134 i chłopca 86/92 ,prosze o kontakt julkrz@hotmail.com
~marta

Napisano: 17 maja 2011, 1:19

błagam o pomoc w leczeniu zębów,jestem juz wrakiem,zapadnięte kości policzkowe i skronie,zęby po porodach wypadały jeden po drugim.odwapnienie...nie stac mnie na protetyke,wszystko przeznaczam na dzieci,prosze pomózcie,kazda złotówka na wage złota pozdrawiam,moj tel796238493 wiara czyni cuda!!!
~angel

Napisano: 20 maja 2011, 1:40

ATTNETION!

Czy potrzebujesz kredytu, to jest właściwe miejsce dla Ciebie, aby uzyskać kredyt w jakiejkolwiek kwoty, której szukasz. niska stopa procentowa wynosi 3%, przy mojej ofercie firmy od $ 50,000 do zl 100,000.000 Million. To jest nasz adres email: mrs.sorjigricess @ gmail.com, jeśli na wystąpienie o pilną pożyczkę. Poniżej jest formularz wniosku kredytowego, który jest kredytobiorcy wzór formularza i powrócić po Appling na pożyczkę w naszej firmie.

FORMA KREDYTU WNIOSKODAWCY

Imię i nazwisko wnioskodawcy:

Status:

Kraj:

Miasto:

Telefon:

Kredyt MAmount Needed:

Czas trwania:

Miesięczne / roczne dochody:

Członkowskiego pochodzenia:

Dzięki

Czekaj na swoją reakcję na proces natychmiast.

Z poważaniem
Mrs.Sorji Grice
~Mrs.Sorji Grice

Strona 13 z 24    [ Posty: 234 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem