udziele pomocy materialnej - HYdE PaRK

Strona 10 z 24    [ Posty: 234 ]

Napisano: 12 gru 2010, 13:31

Witam serdecznie i tak jak wiekszośc z Was potrzebuje pomocy ale nie w formie darowizny tyko pozyczki. Jestem sama z dzieckiem i mam problemy finansowe ale boję się tylko tego, że świąt u nas nie bedzie. Komornik chce mi zabrać dom a moi rodzice przez moje kłopoty tracą zdrowie. Mam duże zadłużenie ale kwota 25 000 zł pozwoliła by nam spokojnie spać i oddawać pożyczone pieniądze i spłacanie moich zaległości. Bardzo proszę o pomoc. Wiem, że to beszczelne pisząc tu swoje konto ale bardzo proszę jeżeli ktoś się boi to może napisać do mnie maila a ja odpiszę zadzwonię i spotkam sie lub zaproszę do mnie aby przedstawić swoją wiarygodność.
Moje konto: 06 2490 0005 0000 4000 7165 5288
Mój mail: [email protected]
~Gosia

Napisano: 14 gru 2010, 14:00

Od jakiegoś czasu przeglądam internet w poszukiwaniu pomocy osobom w trudnej, a raczej beznadziejnej sytuacji finansowej. Jedyne co można znaleźć to tysiące błagań o wsparcie, zastanawia mnie czemu mimo setek fundacji i oddziałów pomocy społecznej zadłużony człowiek nie jest dla nikogo osobą, której należy pomóc. Przecież mops to instytucja opłacana z naszych podatków ale wspiera tylko tych którzy nie mają pracy lub nie mogą jej podjąć legalnie bo wtedy stracą wsparcie w postaci i tak niewielkich zasiłków. Rodzina z trojgiem dzieci gdzie ojciec pracuje i jego dochód wynosi niewiele ponad ich śmieszne 504 zł na osobę nie ma prawa nawet do zasiłku rodzinnego nikt nie liczy opłat za podstawowe rzeczy: mieszkanie, woda, prąd. To chore i niesprawiedliwe. żeby wyposażyć dziecko do szkoły potrzebny jest kredyt, żeby jeść nie płaci się za nic . Więc zanim ktoś zacznie myśleć i pisać weźcie się do pracy niech wskaże miejsce gdzie ta praca jest. pomagając osobom wyjść z zadłużenia ratuje się całe rodziny, ratuje się dzieci.
myślę nad założeniem instytucji która pomagałaby takim osobom, coś w rodzaju fundacji zbierającej pieniądze dla zadłużonych wykluczonych zapomnianych przez państwo. Wiem, że im więcej osób przyłączyłoby się do tego pomysłu może z planu powstałaby nadzieja dla setek osób na spokojny sen.
~iwona

Napisano: 21 gru 2010, 18:15

witam wszystkich jesli czyta to jakas zamozna osoba ktorej nie brakuje jedzenia w lodowce to prosze pomoz mi bo brakuje nam na podstawowe produkty a swieta za pare dni,niechce pieniedzy lecz zywnosci,a jesli chcesz sprawdzic moja sytuacje materialna to zapraszam do mnie. to moj adres meil [email protected]
~slawek

Napisano: 21 gru 2010, 18:17

witam wszystkich jesli czyta to jakas zamozna osoba ktorej nie brakuje jedzenia w lodowce to prosze pomoz mi bo brakuje nam na podstawowe produkty a swieta za pare dni,niechce pieniedzy lecz zywnosci,a jesli chcesz sprawdzic moja sytuacje materialna to zapraszam do mnie. to moj adres meil [email protected]
~slawek

Napisano: 21 gru 2010, 18:18

~slawek

Napisano: 21 gru 2010, 18:38

~slawek

Napisano: 21 gru 2010, 19:06

~slawek

Napisano: 29 gru 2010, 13:12

ten portal to jedna wielka sciema bo tyle juz pisalem prozb o pomoc i nadal cisze ,brak slow jacy ludzie sa bez serca
~slawek

Napisano: 29 gru 2010, 23:39

Witam mam 23 lata i 3 letniego synka potrzebuję pomocy finansowej lub materialnej. Obecnie szukam pracy ale jak na razie bez skutku, Bardzo proszę jeżeli ktoś z Państwa mógłby mi pomoc potrzebuję żywności,środków czystości, odzieży damskiej i dla chłopca trzy latka. Naprawdę przyda mi się każdy drobiazg. Może ktoś z Państwa mógłby mnie wspomóc małymi kwotami pieniężnymi chociaż 20 czy 30 złotych dla nie których to nie dużo a mnie pozwoliłoby kupić jedzenie lub zapłacić rachunki. Może ktoś kto to przeczyta miałby jakieś namiary na pracę w województwie pomorskim. Mogę robić dosłownie wszystko naprawdę błagam jeżeli ktoś może pomóżcie mi bo już brak mi sił!! Ewa Wojciechowska Janiszewo 14/4 83-130 Pelplin numer konta:5010 2055 5811 1118 1234 5000 39 Konto Inteligo PKO BP SA
~EWA

Napisano: 15 sty 2011, 1:21

Dzień dobry.Proszę o pomoc już ostatni raz chociaż nie wierze że ktoś się nad nami zlituje ale BŁAGAM was mam 22lata i dwójkę dzieci w wieku dwa lata i rok.
Potrzebuję 6tys. na otwarcie małego biznesu.Ponieważ los nigdy nie był dla mnie łaskawy potrzebuje pomocy.Bardzo kocham moje dzieci i chcę żeby miały lepiej niż ja..Obecnie nie pracuje bo zajmuje się ich wychowaniem.Moja sytuacja jest naprawdę ciężka.Ojciec moich dzieci poniża mnie codziennie:pluje,obraża,czasem uderzy.nie mam już na to sił.Żeby odejść muszę mieć swój mały biznes żeby zapewnić moim dzieciom wszystko czego potrzebują,bez pieniędzy nie mogę nic zrobić.SAMA NIE DAM SOBIE RADY!! jeśli ktoś może mi pomóc to proszę o kontakt. [email protected]
Dziękuje.
~paulina

Strona 10 z 24    [ Posty: 234 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x