udziele pomocy materialnej - HYdE PaRK

Strona 14 z 24    [ Posty: 234 ]

Napisano: 25 maja 2011, 20:28

MKMKNJBBV
~KKKKK

Napisano: 25 maja 2011, 20:42

Witam jestem ojcem dwójki wspaniałych dzieci i nieukrywam że potrzebuje pomocy finansowej .Ponieważ niestać mnie na spłacanie chipoteki i paru innych kredytów które zaciągnełem na remont rudery którą kupiłem .Aremont był potrzebny bo dziecią na głowe padało .Pracuje ale starcza nam tylko na skromne życie i to niezawsze .Poprostu już sam niewiem co mam zrobić jestem bez silny. J już niemam siły poprostu wysiadam .Dziecią musze dać jeść i to jest dlamnie najważniejsze .Chyba zaczne kraść albo sie powiesze bo ja już naprawde niedzje rady .Więc prosze o pomoc lub dobrą rade co dalej mam robić
~Tata

Napisano: 01 cze 2011, 23:43

Witam, zwracam sie z rośbą o pomoc, nazywam się Amanda mam 18 lat i szukam pomocy, potrzebuje natychmiastowej operacji na która mnie nie stać , od 4 lat męcze sie z chorym kolanem, z każda chwilą jest coraz gorzej , nie mam miesni , nie mam wiązadeł i nie moge normalnie chodzić , jestem bardzo młoda , przez bład lekarski musze wiele przeżyć. Operacja jest kosztowona a mianowicie jej koszt wynosi 20 tys. Prosze o jaką kolwiek pomoc lub rady, Może znajdzie sie nawet jakaś fundacja Leczono mnie i nie powiedziano mi co tak naprawde mi jest, a po ukonczeniu 18 lat kolejki sa bardzo długie, a moje życie z każdym rokiem jest coraz gorsze. Jakie kolwiek informacje , pomoc , etc..
Mój e-mail [email protected]
~..

Napisano: 02 cze 2011, 21:10

Witam.
Nie sądzę aby miało jakiś sens rozpisywanie się nad moją sytuacją, z tego co widać wszystkim jest tutaj ciężko. Mam 20 lat, jestem studentem, i te studia chciałbym skończyć. Z samego stypendium nie da się wyżyć, a innych dochodów niestety nie mam, rodzina nie może mi pomóc, bo takiej rodziny po prostu nie mam, byłem wcześnie zdany na siebie. A wydatki w przyszłym roku wzrosną.
Krótko mówiąc aby przetrwać w tym świecie muszę ZNALEŹĆ PRACĘ, której wyniki przynajmniej pozwolą mi wystartować w nowym roku akademickim. Być może jest tutaj ktoś kto potrzebuje pracownika, albo ktoś kto posiada kogoś takiego znajomego, albo zna jakąś ciekawą firmę?
Główny problem polega na tym, że pracować mogę tylko w sierpniu (koniec lipca - początek września), i musi to być praca z zakwaterowaniem, albo pozwalająca na opłacenie pokoju. A wiadomo że stawiając takie kryteria trudno jest znaleźć pracę... Nie są to moje wyimaginowane kryteria tylko konieczność wynikająca z mojej nieciekawej sytuacji (a na lipiec mam już niestety inne, niepłatne zobowiązania). Czekam na oferty z całego kraju:) dość dobrze, a może i bardzo dobrze znam niemiecki, oraz doskonale znam się na pracach elektryczno - warsztatowych. Bardziej szczegółowych informacji mogę udzielić mailowo. Będę wdzięczny za wszelką pomoc;) mój e-mail: [email protected]
~~Jan

Napisano: 03 cze 2011, 17:58

witam , jestem samotną mamą chłopca 13l.od 2 lat jestem osoba bezrobotna , ale jakoś dajemy sobie rade z 560 zł. Mam tylko jedńą prośbe o spełnienie marzenia mojego dziecka.Syn marzy o laptopie , niestety nie posiadamy komputera tylko dzieki życzliwej sąsiadce mamy możliwość korzystania z tego dobrodziejstwa.Niestety nie jestem w stanie tego spełnić. A dla mnie była by to szansa na znalezienie pracy , dziecku do szkoły. Jesli ktoś posiada używany , bardzo gorąco prosze o spełnienie marzeń .Małgosia
~małgosia

Napisano: 03 cze 2011, 18:02

witam , jestem samotną mamą chłopca 13l.od 2 lat jestem osoba bezrobotna , ale jakoś dajemy sobie rade z 560 zł. Mam tylko jedńą prośbe o spełnienie marzenia mojego dziecka.Syn marzy o laptopie , niestety nie posiadamy komputera tylko dzieki życzliwej sąsiadce mamy możliwość korzystania z tego dobrodziejstwa.Niestety nie jestem w stanie tego spełnić. A dla mnie była by to szansa na znalezienie pracy , dziecku do szkoły. Jesli ktoś posiada używany , bardzo gorąco prosze o spełnienie marzeń .Małgosia
~małgosia

Napisano: 07 cze 2011, 15:45

witam jestem matka dwoch chłopcow jeden ma 4 lata a drugi 9miesiecy nie bede sie rozpisywać co mnie sklonilo do proszenia o pomoc jest mi bardzo ciezko mam zadluzone mieszkanie poniewaz musialam nadzwyczajniej dac jesc dziecia dla tego nie wplacalam spoldzielni chca nas eksmitowac nie starcza na nic czuje sie bezradna nie prosze o pomoc finansowa tylko o artykuly dla dzieci typu pampersy jedzenie ubranka zabawki itp moj adres email: [email protected] z gory dziekuje za jaka kolwiek pomoc
~magda

Napisano: 08 cze 2011, 7:10

mam zbędny mi laptop, chętnie oddam
~Metody

Napisano: 13 cze 2011, 12:55

jeśli oferta aktualna to to chętnie skorzystam moim dzieciom bardzo się przyda
~basia

Napisano: 19 cze 2011, 21:39

Witam. Szukam pieniędzy na studia dla mojej córki Wpisowe na jeden kierunek wynośi 80zł nie stać mnie na to Może ktoś nam udzieli pomocy finansowej Dziękuje
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Strona 14 z 24    [ Posty: 234 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x