Umowa o pracę?

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
sylwia~~

Umowa o pracę?

Post autor: sylwia~~ »

Chciałam zapytać jako to jest teraz z tymi umowami o pracę?: mam z pracownikiem podpisane dwie umowy na czas określony to ta trzecia umowa ma już być na czas nieokreślony? - Ośrodek Pomocy Społecznej pracownik na stanowisku urzędniczym. dziękuję za każdą opinię.
sylwia~~

Re: Umowa o pracę?

35 odsłon i NIKT? kadrowcy proszę o opinię czy dobrze myślę :)
suuuuuuuuu

Post autor: suuuuuuuuu »

miesiac przerwy
sylwia~~

Tak to wiem ale jak nie mam przerwy, to trzecia umowa musi być na czas nieokreślony. Czy trzy umowy mogą być na czas określony a czwarta na czas nieokreślony (o ile nie przekroczy się 33 miesięcy).
Awatar użytkownika
alanka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: alanka »

czwarta mna nieokreslony
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
ewelll

Post autor: ewelll »

czy dalej w umowie o prace wpisuje się to rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 18 marca 2009 r. w sprawie wynagrodzenia pracowników samorządowych zatrudnionych w samorządowych jednostkach organizacyjnych Dz. U. Nr 50 poz. 398
czy może jakiś nowszy Dz. U. ?
Awatar użytkownika
alanka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: alanka »

a w którym punkcie wpisujesz to rozporzadzenie do umowy?
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
ODPOWIEDZ