Inne softy to dopiero syfSylia pisze:Po pierwsze, już to było, ale niemożność usunięcia decyzji do wniosku, w którym na przykład muszę dopisać orzeczenie, albo nową osobę, to mnie wku*wia niemiłosiernie!!!!!!!!!!!!
Po drugie, mam dwa wnioski, których nie mogę zatwierdzić bo debilny program krzyczy, ze mu się nie zgadza sumaryczna kwota planu wypłat z kwotą wynikająca z decyzji!!!! Mogłabym usunąć tę decyzje i zrobić ja jeszcze raz, ale... patrz pkt.1. W styczniu się chyba pożgamy!!!!
dokładnie, dołączam się do prośbyBazyllo pisze:Czy można przywrócić patent ze starego systemu, w którym przy zmianie danych ŚR wskazywał wyraźnie, które dane i gdzie są zmieniane. To nowe "we wniosku", "w systemie" nie mówi mi nic
Proszę sobie powiększyć czcionkę, na głównym oknie programu wybrać link "Ustawienia" i tam na okienku rozmiar czcionki. I najlepiej zmaksymalizować sobie okno programu.IRENA.. pisze:PROSZĘ O POWIĘKSZENIE OKIENKA 'KONTO BANKOWE' - JEST ZA MAŁE I TRZEBA BARDZO UWAŻAĆ Żeby POPRAWNIE WPROWADZIĆ KONTO muszę ZAKŁADAĆ OKULARY POZDRAWIAM.
Tak, można i już jest to zaprogramowane. Udostępnimy to dla Was wraz z najbliższą wersją 2-1.3.Bazyllo pisze:Czy można przywrócić patent ze starego systemu, w którym przy zmianie danych ŚR wskazywał wyraźnie, które dane i gdzie są zmieniane. To nowe "we wniosku", "w systemie" nie mówi mi nic