UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 13 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 08 wrz 2015, 13:55

jak alfabetycznie ustawić osoby na listach wypłat???gdzie mam szukać?
Edyta321654

Napisano: 08 wrz 2015, 14:05

Odnośnie ostatniego mojego wpisu... Wprowadziłam wniosek od nowa. Przyznałam wszystkie dodatki, w decyzji system nie dał rozpoczęcia roku dla jednego dziecka, no bo po co??? Sygnity wie lepiej, co komu potrzeba?!?!?! Dodałam ręczni rozpoczęcie roku, próbuje zatwierdzić, ten sam durny komunikat!!!!! Sygnity, weścież się w garść i wreszcie zróbcie porządek, bo grubą kasę zgarniacie za ten bubel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sylia

Napisano: 08 wrz 2015, 16:27

Sylia pisze:Po pierwsze, już to było, ale niemożność usunięcia decyzji do wniosku, w którym na przykład muszę dopisać orzeczenie, albo nową osobę, to mnie wku*wia niemiłosiernie!!!!!!!!!!!!
Po drugie, mam dwa wnioski, których nie mogę zatwierdzić bo debilny program krzyczy, ze mu się nie zgadza sumaryczna kwota planu wypłat z kwotą wynikająca z decyzji!!!! Mogłabym usunąć tę decyzje i zrobić ja jeszcze raz, ale... patrz pkt.1. W styczniu się chyba pożgamy!!!!
Inne softy to dopiero syf :) testowałem kilka :)
TO że jakiś komunikat wystepuje o niezgodności kwoty to na pewno tylko sugestia i można spokojnie decyzje zaakceptować nawet z tym komunikatem. Sprawdz czy macie na pewno wersja 2.1.2, a juz nie długo około 20.09 będzie kolejna wersja 2.1.3 któran naprawi wiele problemów, więc spokojnie :)
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 09 wrz 2015, 8:07

Może po prostu powinniśmy wypowiedzieć firmie SYGNITY umowy!!! Bo i tak w sytuacji tego co zrobili z tym programem wracamy do liczydeł i ręcznego pisania decyzji!!! :roll: Dochód źle wylicza, decyzji nie da się na tym pisać, robota stoi :? Płakać się chce, ręce opadają :cry: Nawet nie chcę myśleć co będzie za miesiąc ja k trzeba będzie zrobić i wysłać sprawozdania
Magda lena

Napisano: 09 wrz 2015, 8:09

Czy można przywrócić patent ze starego systemu, w którym przy zmianie danych ŚR wskazywał wyraźnie, które dane i gdzie są zmieniane. To nowe "we wniosku", "w systemie" nie mówi mi nic :(
Bazyllo

Napisano: 09 wrz 2015, 9:04

PROSZĘ O POWIĘKSZENIE OKIENKA 'KONTO BANKOWE' - JEST ZA MAŁE I TRZEBA BARDZO UWAŻAĆ Żeby POPRAWNIE WPROWADZIĆ KONTO muszę ZAKŁADAĆ OKULARY POZDRAWIAM.
IRENA..

Napisano: 09 wrz 2015, 9:08

Bazyllo pisze:Czy można przywrócić patent ze starego systemu, w którym przy zmianie danych ŚR wskazywał wyraźnie, które dane i gdzie są zmieniane. To nowe "we wniosku", "w systemie" nie mówi mi nic :(
dokładnie, dołączam się do prośby
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 09 wrz 2015, 9:11

IRENA.. pisze:PROSZĘ O POWIĘKSZENIE OKIENKA 'KONTO BANKOWE' - JEST ZA MAŁE I TRZEBA BARDZO UWAŻAĆ Żeby POPRAWNIE WPROWADZIĆ KONTO muszę ZAKŁADAĆ OKULARY POZDRAWIAM.
Proszę sobie powiększyć czcionkę, na głównym oknie programu wybrać link "Ustawienia" i tam na okienku rozmiar czcionki. I najlepiej zmaksymalizować sobie okno programu.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 09 wrz 2015, 9:28

Bazyllo pisze:Czy można przywrócić patent ze starego systemu, w którym przy zmianie danych ŚR wskazywał wyraźnie, które dane i gdzie są zmieniane. To nowe "we wniosku", "w systemie" nie mówi mi nic :(
Tak, można i już jest to zaprogramowane. Udostępnimy to dla Was wraz z najbliższą wersją 2-1.3.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 09 wrz 2015, 9:55

O! I to jest konkret. Dzięki :D
Bazyllo

Strona 13 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem